Search

Photos: Με μεγάλη συμμετοχή και εορταστικό κλίμα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΟΞ στην Ευχούπολη!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου, το πιο ευχάριστο και σημαντικό παρουσία πολλών παιδιών, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΟΞ στην Κεντρική Πλατεία της πόλης και την Ευχούπολη.

Εκδήλωση που απόλαυσαν και οι μικροί φίλαθλοι του ΑΟΞ που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας, να πάρουν αυτόγραφα και δώρα της ομάδας. Ενώ ήταν εμφανής και η ευχαρίστηση των παικτών της ομάδας για την αγάπη που έλαβαν με τον κόσμο να ζητά από τους παίκτες να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία και να οδηγήσουν τον σύλλογο ξανά στην Super League.

Κάτι που άλλωστε υποσχέθηκε στον σύντομο χαιρετισμό του ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κεχαγιάς, που ζήτησε απο τον κόσμο να συνεχίζει να στηρίζει τον κορυφαίο εκπρόσωπο της Ξάνθης. Ευχές για τις γιορτές έδωσε και ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Παπάζογλου, ενώ ακολούθησαν δώρα προς τις Βασίλισσες της Θράκης από τον γκολκίπερ της ομάδας, Πόλ Ίτσο αλλά και δώρα στους δύο μικρούς φίλους του ΑΟΞ που δίνουν το παρών σε κάθε αγώνα της ομάδας στην εξέδρα των Xanthifans και στηρίζουν με θέρμη την ομάδα λαμβάνοντας τα δώρα τους από τον παίκτη που οι ίδιοι επέλεξαν, τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

Ακολούθως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υπέγραψαν αυτόγραφα και μοίρασαν δώρα στους λιλιπούτιους φίλους του ΑΟΞ, ενώ στο φινάλε της γιορτής την εμφάνιση του έκανε και ο Άγιος Βασίλης. Αξίζει να τονίσουμε πως την γιορτή του ΑΟΞ τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, Ηλία Ασκαρίδη και το πρώην μέλος της διοίκησης του ΑΟΞ και Γενική Γραμματέας του Δήμου Σοφία Ψωμά, ενώ το παρών έδωσε και ο Κώστας Κουρτίδης που αναμένεται να είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ξάνθης  από τον Γενάρη του  2022

Μπορεί το μυαλό όλων στον σύλλογο να είναι ήδη στο εκτός έδρας ματς με την Λάρισα αλλά και τις κινήσεις ενίσχυσης του συλλόγου για να μείνει μέχρι τέλους στην κορυφή, όμως βρήκαν τον χρόνο και διασκέδασαν με την ψυχή τους την όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου, που σε μια εποχή με πολλές άσχημες ειδήσεις καταφέρνει να κάνει κινήσεις προς την κατεύθυνση να φέρει τον κόσμο της πόλης ξανά κοντά στην ομάδα.

Δείτε στιγμές της εκδήλωσης μέσα απο τον φακό του SA ΕΔΩ

http://

Share it