Search

Τα συγχαρητήρια των διαιτητών της ΕΠΣ Θράκης στον διεθνή Στέφανο Κουμπαράκη!

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές και βοηθοί που προτάθηκαν από τον Βρετανό αρχιδιαιτητή για να βρίσκονται στους πίνακες των Ελλήνων διεθνών που θα μετέχουν σε διοργανώσεις των Fifa και Uefa για το 2022

Στους πίνακες των διεθνών διαιτητών προστίθεται ακόμα ένας με παρελθόν στην Θράκη, καθώς ο Στέφανος Κουμπαράκης που ξεκίνησε και ανδρώθηκε διαιτητικά στην ΕΠΣ Θράκης(θυμηθείτε ΕΔΩ) και απο πέρσι ανήκει στην ΕΠΣ Κυκλάδων  αποτελεί τον έναν εκ των δύο που προτάθηκαν απο τον Κλάτενμπεργκ.

Αμέσως μετά την κοινοποίηση της είδησης η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης και οι διαιτητές της Ροδόπης συνεχάρησαν το πρώην μέλος τους για αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η επιτροπή διαιτησίας και οι διαιτητές της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ συγχαίρουν τον διαιτητή ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟ για την αναβάθμισή του ως διεθνή διαιτητή.
Ο μέχρι πέρυσι διαιτητής της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ και τώρα διαιτητής της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ μετρά 5 χρόνια παρουσίας στην super league με 120 χρόνια συμμετοχής μέχρι σήμερα σε πρωτάθλημα, κύπελο Ελλάδας, VAR και τέταρτος διαιτητής.
Στέφανε σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.”

Share it