Search

Πρεμιέρα με το «αριστερό» για τις Μεικτές του Έβρου κόντρα στην Μακεδονία

Με ήττες ξεκίνησαν στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα των Ενώσεων οι μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Έβρου.

Στην πρεμιέρα η Κ15 και η Κ17 του Έβρου αντιμετώπισαν στο ενωσιακό γήπεδο της Καβάλας τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο ματς των Κ15, η Μακεδονία επικράτησε 2-1 χάρη στα γκολ των Σιδηρόπουλου στο 11′ και Κοσμόπουλου στο 37′. Για τον Έβρο ο Ραμαδάνογλου ήταν αυτός που ισοφάρισε προσωρινά στο 30′.

Σύνθεση Έβρου: Πίτσκος, Γεωργαντάς, Βεζάσης, Γκίρδας (41′ Παπαμιχαήλ), Τζαμπάζης, Γκιουρτζίδης (41′ λ.τρ. Μπαζούκης), Τσιτλαΐδης Α., Μεταλλίδης (73′ Κώστογλου), Τσιτλαΐδης Ι. (56′ Τσομπανούδης), Μανδάνης (73′ Ντουμανάκης), Ραμαδάνογλου.

Στην αναμέτρηση των Κ17, η Μακεδονία επικράτησε 3-1. Ο Βρύζας άνοιξε το σκορ στο 20′, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 42′. Στο 52′ ο Κονδύλης μείωσε για τους Εβρίτες, αλλά στο 63′ ο Βρύζας πετυχαίνοντας χατ τρικ κλείδωσε το τρίποντο για την Μακεδονία.

Σύνθεση Έβρου: Λαμπούδης, Παρονιάν (76′ Μακρίδης), Ζαφειρόπουλος, Αλμετίδης, Καλαϊτζίδης, Γιαννακίδης (76′ Καλαμαράς), Πορτοκαλίδης, Γκουτζιμίσης (12′ λ.τρ. Δαρούδης), Τσισμαλίδης (46′ Χρηστούδης), Ντέμπροβα, Πιστιάλκας (46′ Κονδύλης).

Share it