Αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας οι προπονήσεις του Σπάρτακου λόγω ακαταλληλότητας του κλειστού γυμναστηρίου

Μετά την αναβολή αγώνων αλλά και την πρόσφατη ματαίωση της επίσκεψης του υπευθύνου των αναπτυξιακών ηλικιών της Βορείου Ελλάδος, που θα βρισκόταν στο Διδυμοτειχο για να παρακολουθήσει τους αθλητές του συλλόγου Σπάρτακου, ο σύλλογος προχωράει και στην αναβολή των προπονήσεων του.

Όλα τα παραπάνω φυσικά καθώς όπως είναι γνωστό υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το κλειστό γυμναστήριο Διδυμοτείχου το οποίο πλημμυρίζει με τις βροχοπτώσεις, καθώς υπάρχουν ζητήματα στην οροφή του.

Από την δημοτική αρχή υπάρχει η ενημέρωση ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι μέχρι να περάσει στην κυριότητα του Δήμου το γυμναστήριο.

Αναλυτικά ο Σπάρτακος αναφέρει στην ανακοίνωση του: 

«Ο ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ενημερώνει τους αθλητές και τα μέλη του ότι λόγω ακατάλληλοτητας του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστήριου ” Κωνσταντίνος Γκατσιουδης” , οι προπονήσεις όλων των τμημάτων αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας.

Ελπίζουμε ότι οι αρμόδιοι φορείς θα καταφέρουν να επιλύσουν τα προβλήματα του Γυμναστηρίου και σύντομα να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε.

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ έχει ήδη προβεί σε ενέργειες προκειμένου να χρησιμοποιηθεί το Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΠΑΛ για τις προπονήσεις των τμημάτων.

Σας ευχαριστουμε για την υπομονή και την κατανόησή σας».

Share it