Search

Νέος προπονητής του Άρδα Καστανεών ο Χάρης Τσελεμπόνης!

Πλούσιο βιογραφικό έχει ο νέος προπονητής του Άρδα Καστανεών, αντικαταστάτης του Γιώργου Ναλμπάντη που αποτελεί παρελθόν. 

Ο λόγος για τον Χάρη Τσελεμπόνη που έχει εργαστεί στο παρελθόν ως αναλυτής αγώνων στην Εθνική Ελλάδος Κ-15, στις ομάδες της Superleague 2 Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό ως βοηθός στο staff του τωρινού προπονητή της Α.Ε.Κ. Β’ Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ενώ έχει θητεύσει και στον Άρη Θεσσαλονίκης, στο πρωτάθλημα της Super League στο πλευρό του τότε προπονητή των κιτρινόμαυρων Μίχαελ Ένινγκ, ως αναλυτής αγώνων.

Η ανακοίνωση του Άρδα:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή κ. Χάρη Τσελεμπόνη.

Κάτοχος πτυχίου UEFA B και γεννημένος το 1986, ο νέος προπονητής της ομάδας μας έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό μιας και έχει εργαστεί στο παρελθόν ως αναλυτής αγώνων στην Εθνική Ελλάδος Κ-15, στις ομάδες της Superleague 2 Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό ως βοηθός στο staff του τωρινού προπονητή της Α.Ε.Κ. Β’ Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ενώ έχει θητεύσει και στον Άρη Θεσσαλονίκης, στο πρωτάθλημα της Superleague στο πλευρό του τότε προπονητή των κιτρινόμαυρων Μίχαελ Ένινγκ, ως αναλυτής αγώνων.

Με καταγωγή απο τα γειτονικά Ρίζια, ο κ. Χάρης Τσελεμπόνης στο…”ντεπούτο” του ως πρώτος προπονητής καλείται να οδηγήσει την ομάδα μας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ. Έβρου.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη!”

Share it