Search

Photos: Νίκη οκτώ “αστέρων” για την Παιδική ομάδα της Ξάνθης κόντρα στον Αστέρα Μαγικού!

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο αποχαιρέτησαν το 2021 οι παίκτες της Παιδικής ομάδας του ΑΟΞ που κέρδισαν με 8-0 τον Αστέρα Μαγικού στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης

Το ξεκίνημα των πιτσιρικάδων του ΑΟΞ ήταν εντυπωσιακό και μόλις στο 4′ πήραν κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Αχμέτ Καρά, ενώ στο 7′ ο Πασχάλης Μουχτάρης έκανε το 2-0. Με την συμπλήρωση 10′ λεπτών αγώνα ο Μουχτάρης είδε το οριζόντιο δοκάρι να τον σταματά, ενώ στο 14′ ο Ασλανίδης σκόραρε για τ0 3-0. Οι πιτσιρικάδες του ΑΟΞ συνέχισαν να είναι καταιγιστικοί και μέχρι τέλους του ημιχρόνου πέτυχαν ακόμα τρία τέρματα, με αυτογκόλ στο 17′ για το 4-0 και με δύο τέρματα του Μουχτάρη στο 23 και το 26′ για το 6-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και μετά τις μαζικές αλλαγές απο πλευράς Ξάνθης ο ρυθμός έπεσε με τους παίκτες της Παιδικής ομάδας της Ξάνθης να βρίσκουν ακόμα δύο γκολ με τον Γεωργιάδη στο 52′ και την κεφαλιά του Μετετζίδη στο 72′ για το τελικό 8-0, με τους γηπεδούχους να έχουν και νέο οριζόντιο δοκάρι στο 68′ σε σουτ του Γεωργιάδη.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά έφτασε τους 13 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Μαγικού έμεινε στους 6

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παύλος Καραλευθέρης με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Παναγιώτη Βαμβακίδη

ΞΑΝΘΗ 2: Χατζηντεμήρ(46′ Πατεχάκης), Μπουρδούνης, Γουναρίδης, Κατσαούνης, Μοσχίδης, Κασσίδης, Γεωργιάδης, Ασλανίδης(46′ Ντέμπροβα), Μουχτάρης(46′ Καρά Ιμπρ.), Τσαπατώλης(46′ Παχούμης), Καρά Αχμ.(46′ Μετετζίδης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ: Τοπαλίδης, Μολά Μ., Στεφάνου, Γαλαζούλας, Οβαλή Χ., Μουρατίδης, Φεημή Ιλκέρ, Σουπιάδης, Δόντσος, Βασιλειάδης, Δάγκας

Δείτε στιγμές του αγώνα μέσα απο τον φακό του SA ΕΔΩ

http://

Share it