Search

Προηγήθηκε στο πρώτο “λύγισε” στο δεύτερο απο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Ορφέας Ξάνθης!(+pics)

Αν και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος ο Ορφέας Ξάνθης δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη της χρονιάς γνωρίζοντας την ήττα απο τον πολύ ποιοτικό και με βάθος ρόστερ Απόλλωνα Παραλιμνίου με 4-1.

Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη μπήκε πιο επιθετικά και δημιούργησε καλές στιγμές με προσπάθειες των Θεοδωρίδη, Γκίκα και Τσομαχασβίλι. Όμως στο 26′ η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο ωραία συνεργασία του Λάζαρου Παπαδόπουλου με το Νίκο Μελισσόπουλου ο πρώτος με σουτ έκανε το 1-0, με τους ξανθιώτες να απειλούν και δεύτερο τέρμα με το σουτ του Ιωαννίδη μετά απο πάσα του Μελισσόπουλου να σταματά πάνω σε αμυντικο.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι και με τις αλλαγές που ήρθαν απο τον πάγκο έγιναν πιο επιθετικοί και στο 55′ σε ανατροπή του Παπαδόπουλου απο τον Τορομανίδη κέρδισαν πέναλτι παράβαση που εκτέλεσε εύστοχα ο Γκίκα για το 1-1. Κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το δίλεπτο 68-69 οπού με δύο τέρματα του Εβρίτη Γιώργου Λίτσκα ο Απόλλωνας κατάφερε την ολική ανατροπή για το 1-3. Ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75′ ο Γκίκα

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ορφέας έμεινε στους 6 βαθμούς και μετά τις γιορτές θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο με παιχνίδια στον Σοχό με Εθνικό και εντός με τον Θερμαϊκό. Ο Απόλλωνας με αυτή τη νίκη έφτασε στους 13 βαθμούς και στα τελευταία ματς του Α’ γύρου θα παίξει εντός με Δόξα Δράμας και στην Αλεξανδρούπολη με την ομάδα του Έβρου.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα των Σερρών και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραμπετάκης βράβευσαν τον Μπάμπη Χατζημεστή και τον Ορφέα Ξάνθης για την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αναστάσιος Φιλιππίδης(Έβρου) με βοηθούς τους Κατσαντούρα(Μακεδονίας) και Τερζόπουλο(Έβρου).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπ. Χατζημεστής): Μανιάς, Ιωαννίδης, Κατρανίτσας, Κριεζής, Παπαδόπουλος Λ., Μαυρόπουλος, Σουκρήογλου(73′ Κόντο), Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος, Τορομανίδης, Βουλγαρίδης(73′ Χίντ Ιμέρ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Ν. Καραμπετάκης): Σαββίδης, Τσομαχασβίλι, Κουτσαβασίλης, Πιτσόλης(46′ ), Γκούμας,Καρυοφύλλης(57′ Λίτσκας), Θεοδωρίδης, Γκίκα, Παπαδόπουλος Γιωργ.(46′ Λιάρας), Παπαδόπουλος Γ., Τζαμπέγια(72′ Σερβές)

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it