Search

Εβρίτικο ντέρμπι με νικητή τον Εθνικό στο Σουφλί και… «ροκ» σκηνικά

Όπως στην Αλεξανδρούπολη στον πρώτο γύρο, έτσι και σήμερα Κυριακή στο Σουφλί, ο Εθνικός επικράτησε του Έβρου, αυτή τη φορά πιο εύκολα, με 3-0.

Οι δύο ομάδες, στο τελευταίο επίσημο τους ματς για το 2021, αναμετρήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Σουφλίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στον β’ όμιλο της β’ ζώνης στην Α2 κατηγορία.

Ο Εθνικός πήρε πολύ εύκολα το πρώτο σετ με 25-14, ενώ στο δεύτερο λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει το Σουφλί, με τους Αλεξανδρουπολίτες όμως να το κατακτούν με 25-23. Το τελευταίο σετ είχε μεγάλη ένταση, με τον Εθνικό να το παίρνει με 25-20, αλλά κάποιο άλλο γεγονός ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση.

Πιο συγκεκριμένα, φίλαθλος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά προς τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ υπήρξε και ρίψη αντικειμένων στο γήπεδο! Τελικά με παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με τον Εθνικό να παίρνει το τρίποντο.

Το ντεμπούτο στη φετινή σεζόν έκανε με τον Εθνικό ο Τσιουτσιουλούδης.

Τα σετ: 14-25, 23-25, 20-25

Έβρος Σουφλίου (Νίκος Μούχλιας): Καψαλιάρης, Τσιαμίτας, Παπαδημητρίου, Αλεξούδης Ι., Αλεξούδης Κ., Σταθέλος, λ- Κάλφας (Μπράτσας, Κάβουρας, Σαρδανίδης, Τάσιου, Μούχλιας).

Εθνικός Αλεξ/πολης (Γιώργος Ανδραβίζος): Δαλδαβερένης, Δημητριάδης, Καβαρατζής, Τσιουτσιουλούδης, Μπουφίδης, Σταυρόπουλος, λ- Κωνσταντινίδης.

Share it