Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 16 έως 22 Δεκεμβρίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 16/12 έως και την Τετάρτη 22/12 θα προβληθούν οι τρεις παρακάτω ταινίες:

Έρχεται σεΠαγκόσμια Πρεμιέραπολυαναμενόμενη Περιπέτεια, «Spiderman: NoWayHome» του Τζον Γουάτς (Clown, Η Καταδίωξη, Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του, Spider-man: Μακριά Από τον Τόπο του) με τους ΤομΧόλαντ, ΜπένεντικτΚάμπερμπατς, Ζεντάγια, ΤζέικομπΜπάταλον, ΓιονΦαβρό, Μαρίζα Τομέι, ΆλφρεντΜολίνα, Γουίλεμ Νταφόε, ΤζέιμιΦοξ, Τζ. Κ. Σίμονς&ΜπένεντικτΓουόνγκ…

Υπόθεση:Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως SuperHero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο. Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Από την Πέμπτη έως την Τετάρτη: 18:45 & 22:00.

Μαζί μας η Οικογενειακή Περιπέτεια, «Κλίφορντ: Ο Κόκκινος Σκύλος»τουΓουόλτΜπέκερ (Βαν Γουάιλντερ: Η Ψυχή του Πάρτι, Οι Χαρλεάδες, Γερόλυκοι, Ο Άλβιν και η Παρέα του: Σκίουροι στον Δρόμο)μετουςΝτάρμπυΚαμπ, ΤζακΓουάιτολ, ΙζαάκΟυάνγκ, Τζον Κλιζ& τους Ζωή Πετράκη, Αλμπέρτο Εσκενάζη, Κώστα Αποστολίδη, Άρη Αβραμέα, Βαγγέλη Χαλκιαδάκη, ΆρτεμιΜαταφιά, Μυρτώ Ναούμ, Διαμαντή Παρτσαλάκη, Γιώργο Μπασιάκο, Κώστα Τερζάκη, Σολ Σαλτιέλ& Ραφαέλα Λιαπάκηστην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση:Μια μικρή μαθήτρια, η Έμιλυ, έχει ήδη αρκετά προβλήματα στη ζωή της, ως το νέο κορίτσι στο ακριβό ιδιωτικό σχολείο όπου πηγαίνει. Όταν η μαμά της αναγκάζεται να αφήσει το σπίτι τους στο Σικάγο για επαγγελματικούς λόγους, η Έμιλυ μένει στη φροντίδα του καλοπροαίρετου αλλά απελπιστικά ανεύθυνου θείου της, ο οποίος είναι ένας άνεργος γραφίστας που πάντα καταφέρνει να μπλέξει σε απίθανους μπελάδες. Η Έμιλυ και ο θείος της λοιπόν, θα συναντήσουν έναν μαγικό διασώστη απροστάτευτων ζώων. Ο απελπισμένος θείος προκειμένου να μη τα ακούσει από την αδερφή του, προσπαθεί να φανεί υπεύθυνος και προειδοποιεί την ανιψιά του ότι δεν μπορούν, σε καμία περίπτωση, να φέρουν στο σπίτι ένα κατοικίδιο ζώο. Όμως ο ιδιόμορφος αλλά τρομερά ευγενικός άνθρωπος, φαίνεται να έχει κάθε ζωάκι που η μικρή μπορεί να φανταστεί. Τελικά ο μυστηριώδης φιλόζωος θα δώσει ένα μικρό κουτάβι στην Έμιλυ για να το αγαπήσει και να το μεγαλώσει. Η μόνη ιδιομορφία του αξιολάτρευτου κουταβιού είναι πως έχει… κόκκινο τρίχωμα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή, Κυριακή, Τετάρτη: 16:30.

Ενώ κοντά μαςκαι η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός»τωνΤζάρεντ Μπους (Ζωούπολη), Μπάιρον Χάουαρντ(Μπολτ, Μαλλιά Κουβάρια, Ζωούπολη) &Τσαρίς Κάστρο Σμιθ μετουςΈλενα Δελακούρα, Κωνσταντίνα Κορδούλη, Νίνα Μαζάνη, Θάνο Λέκκα, Μαρία Κοσμάτου, Αποστόλη Ψυχράμη, Βίνα Παπαδοπούλου, Ερασμία Μαρκίδη& Κωνσταντίνο Ρεπάνηστην μεταγλωττισμένη έκδοση..

Υπόθεση:Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο: 16:15, Κυριακή: 12:00.

Στον Κινηματογράφο Ηλύσια τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας του Υπουργείου Υγείας.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών& τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebookή ακολουθώντας μας στοInstagram.

Share it