Search

Τα είχε όλα εκτός από γκολ η Αλεξανδρούπολη και γνώρισε την ήττα απ’ την Πλαγιά

Εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Αναγέννηση Πλαγιάς γνώρισε η Αλεξανδρούπολη στα πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική. 

Η ομάδα του Έβρου είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν το έκανε και η Αναγέννηση έχοντας ως μοναδική φάση το γκολ που πέτυχε, πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό.

Η Αλεξανδρούπολη θα απειλήσει πρώτη στο ματς, όταν στο 2′ μετά από σέντρα του Σιώπη, μετά από κεφαλιά αμυντικού της Πλαγιάς η μπάλα θα καταλήξει κόρνερ. Στο 6′ ο Γρηγοριάδης Μ. θα φύγει στην κόντρα και θα νικήσει τον Συριτούδη, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Από το σημείο αυτό και έπειτα υπήρχε… μονόλογος στην αναμέτρηση αφού οι Θρακιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά και τις ευκαιρίες που όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ. Στο 7′ σουτ του Θανάση Στοΐνοβιτς θα φύγει άουτ, ενώ στο 12′ ο Σιώπης θα χάσει τεράστια ευκαιρία, με τους αμυντικούς της Αναγέννησης να απομακρύνουν το σουτ σωτήρια. Στο 18′ ο Παγωνίδης με προβολή από πλεονεκτική θέση θα χάσει με την σειρά του σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα αλλάξουν πολλά στην εικόνα της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να πιέζουν για την ισοφάριση. Στο 52′ ο Καρακασίδης μόνος του απέναντι στον Ζάικο θα πιάσει αδύναμο σουτ με τον γκολκίπερ να μπλοκάρει. Στο 56′ ο ρέφερι της συνάντησης δεν θα δει καταφανέστατο χέρι σε παίκτη της Αναγέννησης, με αποτέλεσμα να μην δοθεί πέναλτι στους Εβρίτες. Στο 70′ ο διαιτητής θα δείξει κίτρινη κάρτα στον προπονητή της ομάδας από το Κιλκίς για διαμαρτυρία. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Θανάσης Στοΐνοβιτς θα δοκιμάσει σουτ αλλά ο τερματοφύλακας θα αποκρούσει. Στο 75′ σειρά του Καρακασίδη να απειλήσει, με τον Ζάικο να μπλοκάρει.

Η Αλεξανδρούπολη έπαιξε χωρίς τους Ρουμπιέ, Μαλτέζο, Παπαδόπουλο και Θέμελη, ενώ χρέη προπονητή είχε ο Βασίλης Τσιομλεκίδης καθώς ο κόουτς Ζόραν Στοΐνοβιτς απουσίαζε αφού είναι θετικός στον κορονοϊό.

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη FC (Τσιομλεκίδης): Συριτούδης, Δορουγιδένης, Σιδηρόπουλος, Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Α., Πατσιώρας Κ., Καρακασίδης, Στοΐνοβιτς Α., Σιώπης, Παγωνίδης.

Έπαιξαν και οι: Χριστοφορίδης, Στοΐνοβιτς Χ., Καλλιμάνης, Ντολαπτσής, Λίτσιος.

Αναγέννηση Πλαγιάς (Φωτιάδης): Ζάικος, Κέτα, Κουτσουρίδης, Κάργας, Σερταρίδης, Πρέτσι, Νιζάμης, Φασουλάκος, Γρηγοριάδης Μ., Παντελιάδης, Παρπουτσής.

Share it