Search

Ο καθοριστικός ρόλος των φιλάθλων στη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και η αναγνώριση των παικτών(+pics)

Την πέμπτη της διαδοχική νίκη με το Νίκο Κεχαγιά στο τιμόνι της πέτυχε η Ξάνθη που “χόρεψε στην βροχή” τον Ολυμπιακό Βόλου τον οποίο και κέρδισε με 2-0 και έφτασε τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Αποτέλεσμα που διατηρεί τον ΑΟΞ στην δεύτερη θέση, έχοντας ματς λιγότερο και σε απόσταση μόλις 1 βαθμού(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Η πολύ δυνατή βροχή που έπεφτε απο το πρωί στην Ξάνθη περιόρισε αρκετά τον κόσμο που ήθελε να βρεθεί στο γήπεδο, ωστόσο θα πρέπει να τονιστεί πως και κάτι λιγότερο απο 1,000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Xanthi Arena έπαιξαν καθοριστικό ρόλο με την φωνή και τον παλμό τους στο να έρθει αυτή η νίκη. Και ειδικά το κομμάτι που κάθονται οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΟΞ, οι Xanthifans που δεν σταμάτησαν λεπτό.

 

Τον ρόλο τους στην 5η διαδοχική νίκη του ΑΟΞ εξήρε και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κεχαγιάς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα(δείτε ΕΔΩ), ενώ με το τέλος του αγώνα οι παίκτες του ΑΟΞ κατευθύνθηκαν στην Θύρα Ευτύχης Πατσούρας(Θύρα Α1) και χειροκρότησαν με θέρμη τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξη τους με αυτούς να συνεχίζουν να φωνάζουν με πάθος συνθήματα υπέρ της ομάδας. Άλλωστε πλέον έχει γίνει συνήθεια αμέσως μετά το τέλος των εντός έδρας αγώνων, αλλά και σε εκτός όπως με Πιερικό, Καβάλα και Νίκη Βόλου που υπήρχε παρουσία φίλων του ΑΟΞ, οι παίκτες να κατευθύνονται στο μέρος των φιλάθλων και να τους ευχαριστούν για την υποστήριξη.

Μια υποστήριξη που θα πρέπει να γίνει ακόμα μεγαλύτερη στα επόμενα παιχνίδια, και δη τα εντός έδρας. Καθώς θα πρέπει ΟΛΟΙ οι Ξανθιώτες να αντιληφθούν πως για να επιτευχθούν οι μεγάλοι στόχοι που έχουν τεθεί, θα πρέπει να υποστηρίξουν ακόμα πιο ενεργά και με παρουσία στο γήπεδο, τον διαχρονικά κορυφαίο εκπρόσωπο της Ξάνθης

Και ειδικά σε εποχές που είναι εμφανές πως κάποιοι δεν θέλουν μεγάλο και ισχυρό ΑΟΞ, ο κόσμος της Ξάνθης θα πρέπει να αποτελέσει την “ΑΣΠΙΔΑ” και τον εξτρά τροχό για να φτάσει πιο γρήγορα η ομάδα στον προορισμό της και εκεί που ανήκει. Κι αυτό θα επιτευχθεί μόνο με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ γύρω απο την ομάδα

Share it