Search

ΕΠΣ Έβρου: Αυτός είναι ο λόγος τιμωρίας του μέλους της διοίκησης μας κ. Γιαντσελίδη

Δελτίο Τύπου με σκοπό την αποφυγή παρερμηνειών, μετά από δημοσίευμα γνωστής ιστοσελίδας της Θράκης που στον βωμό των «κλικ» και των εντυπώσεων, προχώρησε για ακόμη μία φορά σε δημοσίευση άρθρου που εμπεριέχει ανακρίβειες, εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Όπως αναφέρει η ΕΠΣ Έβρου, η ποινή που επιβλήθηκε στον Χρήστο Γιαντσελίδη, μέλος της διοίκησης της, αφορά στην αργοπορημένη αποστολή της έκθεσης του (ως Παρατηρητής αγώνα) προς την ΕΠΟ, στον αγώνας Γ’ Εθνικής Ορφέας PUMA Ξάνθης -Πανδραμαϊκός.

Η έκθεση εν τέλει εστάλη και το θέμα είναι καθαρά τυπικό. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι μέχρι πέρυσι η συγκεκριμένη έκθεση παραδιδόταν στον διαιτητή, αλλά φέτος στέλνεται ηλεκτρονικά απευθείας στην ΕΠΟ.

Το δελτίο Τύπου της ΕΠΣ Έβρου:

“Προς αποφυγή παρερμηνειών ως προς το μέλος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστο Γιαντσελίδη και την ποινή της εξαίρεσής του από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα 40 ημερών, η ποινή του οφείλεται σε αργοπορημένη αποστολή της έκθεσης του Παρατηρητή αγώνα προς την ΕΠΟ, στον αγώνας Γ’ Εθνικής Ορφέας PUMA Ξάνθης -Πανδραμαϊκός, η οποία και εστάλη.

Εκ του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ”

Share it