Search

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς του ΑΟΞ με Ολυμπιακό Βόλου! Το κάλεσμα της ΠΑΕ

Στην διάθεση του φίλαθλου κοινού της έθεσε τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο η ΠΑΕ Ξάνθη. Η προπώληση ξεκίνησε από σήμερα(9/12) και θα συνεχιστεί μέχρι και την σέντρα του αγώνα απο τα γραφεία της ομάδας στα Πηγάδια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ξανθιώτικης ΠΑΕ:

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 14:45 στο Xanthi FC Arena, ο ΑΟ Ξάνθη θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 Betsson.

Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων είναι στα 10€ για τις εξής θύρες Α – Γ – Α1 – Β1.

–   Για τα παιδιά έως 16 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

–   Η είσοδος για τα Α.Μ.Ε.Α και για τους συνοδούς θα είναι ΔΩΡΕΑΝ (Θύρα Γ).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου ως εξής:

Από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Πηγάδια:

– Πέμπτη (9/12 ) έως Παρασκευή (10/12), από τις 11:00 – 17:00.

– Σάββατο (11/12) από τις 11:00 – 14:45.

Η είσοδος στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, έλεγχος ταυτοτήτων, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή πιστοποιητικό όσων έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

Για τα παιδιά ισχύει από 6 έως 12 ετών προσκόμιση αρνητικού self test 24ων ωρών μέσω της εφαρμογής gov.gr & από 13 έως 18 ετών προσκόμιση αρνητικού  rapid test 48 ωρών ή μοριακού 72 ωρών επίσης μέσω της εφαρμογής gov.gr.

Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και απαιτούνται ταυτότητα, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

Οι δημοσιογράφοι / φωτογράφοι που θέλουν να καλύψουν το παιχνίδι, οφείλουν να ενημερώσουν την ΠΑΕ με σχετικό email στο [email protected] μέχρι το Παρασκευή 10/12 και ώρα 17:00.

Η είσοδος τους θα γίνει από την Θύρα Α.

Share it