Search

Το κάλεσμα της ΕΠΣ Ξάνθης για στήριξη στον ΑΟΞ και η αναβολή των Σαββατιάτικων αγώνων της Α!

Στην αναβολή των Σαββατιάτικων αναμετρήσεων για την 12η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας με σκοπό παίκτες, παράγοντες, προπονητές και φίλαθλοι των ομάδων να έχουν την δυνατότητα να βρεθούν στο Xanthi Arena και να στηρίξουν την προσπάθεια του ΑΟΞ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για την 7η αγωνιστική της Super League 2(14:45).

Να σημειωθεί πως η 12η αγωνιστική και πρώτη του δεύτερου γύρου θα γίνει την αμέσως επόμενη Κυριακή(19/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρει:

“Αγαπητοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου ο αγαπημένος μας ΑΟΞ αγωνίζεται εντός έδρας υποδεχόμενος τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα μας έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο και πρέπει όλοι μας να υποστηρίξουμε τους προπονητές και ποδοσφαιριστές σε αυτό το παιχνίδι ώστε ο ΑΟΞ να συνεχίσει να είναι ψηλά και να επιστρέψει εκεί που ανήκει ανάμεσα στους κορυφαίους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης διαχρονικά είναι δίπλα στον ΑΟΞ και όποτε ζητηθεί, συνδράμει για συμπαράσταση στην μεγάλη ομάδα του Νομού.

Για αυτό το λόγο αναβάλλει τους αγώνες της Α’ κατηγορίας που ήταν να διεξαχθούν το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου. Η 12η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες για την κατανόηση που δείχνουν τα σωματεία της Α’ κατηγορίας.”

Share it