Search

Photos: Το επιβλητικό 50λεπτο των Παίδων του ΑΟΞ και το comeback της χρονιάς απο την Κεσσάνη Ερασμίου!

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Γ’ κατηγορίας που διεξήχθη στα βοηθητικά γήπεδα των Πηγαδίων, με τους πιτσιρικάδες του ΑΟΞ παρότι προηγήθηκαν με 3-0 να μένουν τελικά στο 3-3(!) με την Κεσσάνη που έκανε τρομερό comeback σκοράροντας τρία γκολ σε 23 λεπτά, όλα με σουτ εκτός περιοχής

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους πιτσιρικάδες του ΑΟΞ που ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του πρώτου ημιχρόνου καταφέρνοντας μόλις στο 10′ να πάρουν κεφάλι στο σκορ με επιβλητική κεφαλιά του Θάνου Μοσχίδη, ενώ στο 13′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τέρμα του Πασχάλη Μουχτάρη μετά απο ασίστ του Χασάν Εφέ. Παρά την πίεση των παικτών του Χρήστου Σαμαρά το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους με τους πιτσιρικάδες του ΑΟΞ να έχουν ακόμα 2-3 πολύ καλές στιγμές ενώ αντίθετα δεν απειλήθηκαν καθόλου.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαν επίσης δυνατά οι παίκτες του ΑΟΞ και στο 48′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με μακρινό σουτ του Ασλανίδη.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως πάμε για άνετη νίκη των πιτσιρικάδων του ΑΟΞ ήρθε η τρομερή αντίδραση της Κεσσάνης που κατάφερε να μειώσει στο 51′ με μακρινό σουτ του Γιαννακούδη που κρέμασε τον Πατεχάκη, ενώ στο 57′ με πρωταγωνιστή και σκόρερ ξανά τον Παναγιώτη Γιαννακούδη ήρθε και το 3-2 που άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.

Στο 70′ η Ξάνθη έχασε τρομερή ευκαιρία να καθαρίσει το ματς όμως ο Ουστά πρόλαβε τον Γεωργιάδη πριν κάνει το σουτ σε φάση τετ-α-τετ, ενώ δύο λεπτά αργότερα άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες καθώς ο Μακρίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη με τους γηπεδούχους να μένουν με παίκτη λιγότερο.

Σα να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους ο Αδέμογλου εκτέλεσε φάουλ πίσω απο το κέντρο κάνοντας γέμισμα εντός περιοχής ωστόσο έγινε λάθος υπολογισμός του νεαρού κίπερ και χωρίς να την βρει κάποιος επιθετικός η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 3-3 που πανηγυρίστηκε έξαλλα απο τους φιλοξενούμενους με τον Αδέμογλου να το αφιερώνει στον προπονητή του Νίκο Καλαϊτζόγλου.

 Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα αφήνοντας μια πικρή γεύση στους πιτσιρικάδες του ΑΟΞ που παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση τους στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς έχασαν μεγάλη ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη. Πλέον στην Ξάνθη αφήνουν πίσω το ματς της Κυριακής και στρέφουν την προσοχή τους στα δύο τελευταία ματς του 2021 απέναντι σε Αστέρα Μαγικού και ΑΠΟΞ Ραιδεστού.

Μεγάλο comeback για την Κεσσάνη που κατάφερε να φύγει με σπουδαίο αποτέλεσμα σε ματς που όλα έδειχναν πως θα έχανε άνετα. Στην Κεσσάνη θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στα τελευταία ματς του 2021 οπού θα αντιμετωπίσουν τον ΑΠΟΞ Ραιδεστό και την Θύελλα στα Μάγγανα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Σταφυλάς με βοηθούς τους Κρυσταλλίδου και Ασικίδου.

ΞΑΝΘΗ 2(Χρ. Σαμαράς): Πατεχάκης, Μπουρδούνης, Χασάν Εφέ(46′ Γουναρίδης), Κατσαούνης(46′ Καρά Ιμπ.), Μοσχίδης, Κασσίδης, Γεωργιάδης(81′ Μαρκόπουλος), Ασλανίδης, Μουχτάρης, Τσαπατώλης(52′ Μακρίδης), Καρά Α.(67′ Παχούμης)

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ(Ν. Καλαϊτζόγλου): Ουστά, Ελευθεράκης Στ., Τζεμήλογλου, Αδέμογλου, Ιζέτογλου(7′ λ.τρ. Αγορατζής), Ελευθεράκης Αγγ., Αποστολίδης Δ., Γιαννόπουλος, Μπαμπαίτης, Γιαννακούδης, Λεπίδας(46′ Σανικιώτης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA

http://

 

Share it