Search

Photos: Στο δεύτερο μέρος ξεπέρασε το εμπόδιο του Κουτσού ο Πρωταθλητής Χειμώνα Άρης Πετεινού!

Στην κορυφή του πρωταθλήματος ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο ο Άρης Πετεινού, που αν και δυσκολεύτηκε για μία ώρα αγώνα κατάφερε τελικά να κερδίσει με 4-1 στο Κουτσό του Παύλου Μελά.

Η ομάδα του Πετεινού μπήκε αρκετά δυνατά στο ματς και στο 13′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο εξαιρετικό γύρισμα του Πάρη Κοτόπουλου ο 14χρονος Κώστας Μίλκογλου, που προέρχεται απο την Ακαδημία του συλλόγου, έκανε το 0-1 για τον Άρη.Μετά το πρώτο 20λεπτο που είχε τον έλεγχο ο Άρη Πετεινού οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και πίεσαν ψηλά καταφέρνοντας στο 30′ με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του τοπ σκόρερ τους, Άλμπερτ Γκασπαριάν να ισοφαρίσουν σε 1-1 ενώ πίεσαν και για την ανατροπή. Ωστόσο στο 40′ οι “κιτρινόμαυροι” είχαν καλή στιγμή με το σουτ του Νεανίδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Νέζος Μουαρέμογλου

Στο δεύτερο μέρος αμφότερες πίεσαν για το γκολ της νίκης με τον Άρη Πετεινού τελικά στο 67′ να παίρνει ξανά κεφάλι στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πάρη Κοτόπουλου, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος. Μάλιστα πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι στο 71′ ο Φλώρος με σουτ έκανε το 1-3 και στο 77′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ(!) ο Ανδρέας Δασκαλάκης διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Τρομερό φινάλε Α’ γύρου για τον Άρη Πετεινού που έφτασε στους 28 και φιγουράρει μόνος πρώτος όμως στους “κιτρινόμαυρους” στρέφουν ήδη την προσοχή τους στα δύο τελευταία ματς του 2021 με τον Ερμή Μάνδρας το Σάββατο αλλά κυρίως με την Ελπίδα Γενισέας στο μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Αδικεί το σκορ την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο αξιόμαχος και εξαιρετικά βελτιωμένος Παύλος Μελάς, με άπαντες στον σύλλογο να αφήνουν στην άκρη το ματς και να στρέφουν την προσοχή τους στα δύο πολύ δύσκολα ματς που έρχονται με την Αναγέννηση στην Θαλασσιά και το φινάλε του 2021 με το εντός έδρας ματς απέναντι στον Ηρακλή Ζυγού

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σεζέρ Φεράτογλου, με βοηθούς τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Αλέξανδρο Διαλυνά

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ(Φ. Πανδράκης): Μουαρέμογλου, Λαμπρινάκης, Τηλαβερίδης, Θεοφυλάκης, Αβραμίδης, Κοψαλίδης, Γκασπαριάν, Σιδηρόπουλος(51′ Μπεκδές), Αποστολίδης, Αλεξούδης(75′ Λέκα), Καράνταης(67′ Μαρτζακλής)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Νεανίδης(46′ Ρέβης), Δασκαλάκης, Κουτσομιχάλης(75′ Καμπουρίδης), Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Μίλκογλου(60′ Φλώρος), Εφέντη, Κοτόπουλος, Πουτακίδης(60′ Τυριάκης), Τουρατζίδης(75′ Θωμαίδης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it