Search

Τούρκοι συνέλαβαν Έλληνα αστυνομικό που υπηρετεί στον Έβρο και τη σύντροφό του που πέρασαν τα σύνορα!

Θρίλερ στον Έβρο με Έλληνα αστυνομικό που πέρασε τα σύνορα και έχει συλληφθεί απο τις τουρκικές Αρχές.

Οι πληροφορίες του protothema.gr, λένε οτι o αστυνομικός δεν φέρεται να ήταν σε ώρα υπηρεσίας. Οι ίδιες πληροφορίες λένε οτι ο συλληφθείς, ισχυρίστηκε ότι έκανε με την σύντροφό του βόλτα στην περιοχή με αποτέλεσμα χωρις να το καταλάβει να περάσει τα σύνορα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις τουρκικές αρχές που τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Ο ένστολος, που υπηρετεί στις Φέρες, κρατείται και οπως λένε οι ίδιες «πηγές» στο protothema.gr βρίσκεται σε εξέλιξη ένα διπλωματικό θριλερ με φόντο τη σύλληψη του η οποία οπως λένε πληροφορίες αφορα τελωνειακες παραβάσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, ο αστυνομικός και η κοπέλα έχουν μεταφερθεί στη διοίκηση Χωροφυλακής της περιφέρειας Κesan- σχεδόν απέναντι από τις Φέρες. Στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε από την Γενική Εισαγγελία της περιοχής, ελέγχθηκαν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Ανακοινώνεται ότι, αστυνομικός υπηρετών στο Α.Τ. Φερών της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, ο οποίος είχε διαταχθεί σήμερα 6-12-2021, να εκτελέσει υπηρεσία σε πρωινή βάρδια, δεν μετέβη για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Αναζητηθείς πρωινές ώρες σήμερα από την Υπηρεσία του, προέκυψε ότι χθες 05-12-2021 μεσημβρινές ώρες, ευρισκόμενος εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας (ημερήσια ανάπαυση), μετέβη οδικώς με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μαζί με οικείο του πρόσωπο, στην Τουρκία για τουριστικούς λόγους.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα 6-12-2021, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από τις τουρκικές Αρχές, συγγενικό του πρόσωπο και το Ελληνικό Προξενείο στην Αδριανούπολη, ότι ο ανωτέρω αστυνομικός βραδινές ώρες χθες Κυριακή, επιστρέφοντας στην Ελλάδα και σε απόσταση πενήντα (50) μέτρων από την ελληνοτουρκική μεθόριο, ελέγχθηκε μαζί με το οικείο πρόσωπο που επέβαιναν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διότι κατά δήλωση των τουρκικών Αρχών, ευρίσκονταν ένα (1) μέτρο πλησίον απαγορευμένης περιοχής.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στην Αδριανούπολη, όπου και παραπέμφθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές».

Share it