Search

“Όρθιος” και με Πανδραμαϊκό ο παραμένων στην κορυφή Άρης Αβάτου!

Αλώβητος έφυγε απο την αναμέτρηση που έγινε στο Ξηροπόταμο ο Άρης Αβάτου που στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στον Πανδραμαϊκό και έτσι διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου.

Η ομάδα του Αβάτου μπήκε πολύ δυνατά και απείλησε με Μελισσόπουλου και Χασάνογλου στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν και στο 25′ μετά απο σέντρα του Κεχαγιά ο Γιώργος Παυλίδης με σουτ έκανε το 1-0 για τον Πανδραμαϊκό. Μετά το γκολ οι ξανθιώτες πίεσαν για την ισοφάριση και μετά απο φάσεις των Μελισσόπουλου και Ψεμμάτα κατάφερε τελικά στο 36′ να ισοφαρίσει με τον Κουτσούμπα με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός συνέχισε να είναι εντυπωσιακός με εκατέρωθεν καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, με κορυφαία για τους ξανθιώτες αυτή του Κωσταρέλη στο 85′ ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλες ευκαιρίες με Τουμανίδη και Αϊβάζη και παρά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Σιμάρ Χασάνογλου στο 90′ το σκορ δεν άλλαξε με τον Άρη Αβάτου να φεύγει με έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

Άλλωστε με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Αβάτου διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας(δείτε ΕΔΩ) και πλέον στρέφει την προσοχή στο επίσης πολύ σημαντικό ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα στο Κουτσο. Απο την άλλη ο Πανδραμαϊκός θα υποδεχτεί τον Θερμαϊκό με μόνο στόχο τη νίκη.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ(Μπ. Καζεπίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Τζελίδης, Αχαλινόπουλος, Καζαντζίδης, Belmani, Γιαννόπουλος, Παυλίδης Γ., Τουμανίδης. Έπαιξαν και οι Σωτηράκης, Γρηγοριάδης,

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Τενεκές, Κουτσούμπας, Φούντας, Παναγιωτίδης(77′ Κοντογιαννίδης), Κωσταρέλης, Μελισσόπουλος(93′ Χατζηπαπάς), Λεωντσάκος, Παπαδόπουλος.

Share it