Search

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Ροδόπη ’87 απο τον Βόλο στο ΔΑΚ Κομοτηνής!

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Ροδόπη ’87 που ηττήθηκε με 3-6 στο ΔΑΚ Κομοτηνής απο την ομάδα του Βόλου 2004.

Οι φιλοξενούμενες αιφνιδίασαν την ομάδα της Κομοτηνής και με τέρματα των Νεννέ στο 13′, Βέτσικα στο 38′ και Ζέγρα στο 45 πήραν κεφάλι στο σκορ με 3-0 στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος υ ομάδα της Ροδόπης μπήκε δυνατά και μείωσε στο 56 με τέρμα της Πατεράκη ωστόσο πάνω στην πίεση της η Νεννέ σκόραρε ξανά στο 65 για το 1-4. Στο 70′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Μπαμπαλή η Ροδόπη μείωσε σε 2-4 όμως ξανά η ομάδα του Βόλου απάντησε με γκολ με την Ογκίτσι να κάνει το 2-5. Στο 90′ η Μπαμπαλή σκόραρε ξανά για την Ροδόπη για το 3-5, με το τελικό σκορ να διαμορφώνει στο φινάλε του αγώνα η Νεννέ που σημείωσε χατ-τρικ.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Κομοτηνής ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να παίξει στις 12 Δεκεμβρίου με τους Λέοντες, ενώ η ομάδα του Βόλου θα υποδεχθεί την Σειρήνα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αχιλλέας Τόσκας με βοηθούς τους  Ασικίδη και Διαλυνά.

Ροδόπη 87(Περιβολοπούλου): Κοκκίνη, Σακκά (87′ Μπίτσεβα), Γοντζίδου(46′ Γιαμπούρη), Ηλιάδη, Δήμου, Ραινάκη, Γονατά(90′ Γεωργοπούλου), Πατεράκη, Γαρυφαλλίδου (68′ Μπαμπαλή), Καλαμπούκα (c).

Βόλος 2004 (Κουσκούνη): Τσιλίκα, Καρακάνα, Παπασακελλαρίου, Αβντόλι (75′ Σαρηγιάννη), Παπαδοπούλου, Νεννέ, Ζήγρα (54′ Γκέκα), Ογκίτσι, Πανέρη (54′ Κέκου) Βέτσικα, Ιωακειμίδου.

Share it