Search

Ήττα και αποκλεισμός απο την δυνατή ΧΑΝΘ για την Ασπίδα Ξάνθης στο Κύπελλο!

Εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας έμεινε η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης που γνώρισε την ήττα με 34-25 απο την ΧΑΝΘ στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” στα πλαίσια της Α’ φάσης του θεσμού.

Η ομάδα της Ασπίδας αν και ήταν άκρως ανταγωνιστική ειδικά στο πρώτο 20λεπτό έχασε την συγκέντρωση της στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου και βρέθηκε να κυνηγά τους φιλοξενούμενους που όσο περνούσε η ώρα δικαιολογούσαν γιατί είναι πρωτοπόρος στον 1ο υπόομιλο της Α2, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 34-25.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Βασιάδης με 11 τέρματα ενώ σημαντικό ρόλο είχε και ο Σαρηγιαννίδης με 6 ενώ απο κοντά ήταν και οι Τσιρογιάννης και Παπαδόπουλος. Απο την πλευρά της ξανθιώτικης ομάδας ξεχώρισαν με 5 τέρματα έκαστως οι Αγαθόνικος και Βασιλακόπουλος ενώ απο 4 είχαν οι Μαρκοπουλιώτης και Ρούφος.

Διαιτητές: Σαπανίδης – Ηλιάδης

Δεκάλεπτα: 4-5, 7-9, 9-15(ημίχρονο), 16-21, 20-27, 25-34(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Αγαθόνικος 5 Ασεπίδης, Βασιλακόπουλος 5, Εποιμενίδης, Λευθέρης, Λιόντος 2, Μαρκοπουλιώτης 4, Μόσχος, Μπέτζιος, Ναθαναηλίδης, Νικολαίδης, Πατσατζής 3, Ρούφος 4, Σαλήοηλου Γ.  2, Φραγκούλης, Χαραλαμπίδης

ΧΑΝΘ: Μουρατίδης, Μηλόπουλος, Βασιάδης 11, Τσιρογιάννης 2, Γιαννακίδης 5, Σαρηγιαννίδης 6, Παπαδόπουλος Δ. 4, Κωστόπουλος 1, Μπίλιας 1, Οκανταρίδης, Καρούσης 2, Πετρίδης 1, Τρεμπέλας, Τσακαράκης  1

Share it