Search

Να οριστούν εκ νέου τα ματς που έχασαν στα χαρτιά Καβάλα και Ζακύνθος αποφάσισε η Επιτροπή Εφέσεων!

Η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να οριστούν εκ νέου οι αγώνες της πρεμιέρας Απόλλων Πόντου – Καβάλα, Καλλιθέα – Ζάκυνθος.

Oι δύο ΠΑΕ δικαιώθηκαν στην Επιτροπή Εφέσεων, η οποία αποφάσισε ότι πρέπει να οριστούν εκ νέου οι αγώνες της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Πόντου και την Καλλιθέα αντίστοιχα! Η αθλητική δικαστής είχε κατακυρώσει τους αγώνες με 3-0 υπέρ των αντιπάλων των δύο ομάδων και είχε επιβάλει πρόστιμο 4.000 ευρώ. Ωστόσο, οι Αργοναύτες και οι νησιώτες έπεισαν στην εκδίκαση ότι υπήρχαν λόγοι ανωτέρας βίας για τους οποίους δεν «κατέβηκαν» στην πρεμιέρα. Έτσι, η Super League 2 θα πρέπει να βρει ημερομηνίες και να ορίσει εκ νέου τις δύο αναμετρήσεις.

Οι δύο ομάδες μετρούσαν από δύο μηδενισμούς και ήταν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς στον 3ο ακολουθεί αποβολή. Πλέον η Ζάκυνθος έχει έναν κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ η Καβάλα αναμένει ακόμα(!) την απόφαση του αθλητικού δικαστή για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τη 2η στροφή.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

“Η Επιτροπή Εφέσων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΑΕ και της φιλοξενούμενης ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 ΠΑΕ, που δεν τελέστηκε χωρίς την ευθύνη των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 α’ του ΚΑΠ της ΕΠΟ.

Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ και της φιλοξενούμενης ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ 1965, που δεν τελέστηκε χωρίς την ευθύνη και των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 α’ του ΚΑΠ της ΕΠΟ.”

Share it