Search

Δεν συνεχίζουν στον πάγκο της Αναγέννησης Ποντίων οι Μπερτράν Ρομπέρ και Παναγιώτης Περτσάς!

Στην απόφαση να λύσουν κοινή συναίνεση την συνεργασία τους οι Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου με τον προπονητή Μπερτράν Ρομπέρ και τον γυμναστή Παναγιώτη Περτσά. Ενώ αποχώρησε απο τον σύλλογο και ο Γενικός Αρχηγός Παναγιώτης Γούσιος.

Ο Παναγιώτης Περτσάς γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στην Τρίγλια Ραφήνας, στη Θύελλα Πατρών, στον Αθηναϊκό, στον Πανθρακικό και στον Ορφέα Ξάνθης. Ως γυμναστής εργάστηκε στην Τρίγλια Ραφήνας και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Ελπίδα Σαπών προτού αναλάβει το καλοκαίρι στην Αναγέννηση Ποντίων

Απο την άλλη π Γάλλος πρώην άσσος των Πανθρακικού, ΠΑΟΚ, ΑΕ Λεμεσού, Μονπελιέ, Λοριάν, Αζαξιό και Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, μετά από πολυετή και πλούσια καριέρα αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Ρομπέρ είχε ήδη ασχοληθεί με την προπονητική μέσω των ακαδημιών του Πανθρακικού και του Ολυμπιακού Κομοτηνής και για πρώτη φορά κάθισε στον πάγκο ανδρικής ομάδας, της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Μάλιστα ήδη έχει δεχτεί προσέγγιση απο αρκετές ομάδες με τον ίδιο και τον συνεργάτη του Παναγιώτη Περτσά να μελετούν με προσοχή τις επιλογές τους

Share it