Search

Έντονη φημολογία για σκέψεις επιβολής νέου… “λουκέτου” στις εξέδρες!

Έντονη είναι η φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και θέλει την κυβέρνηση να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ενός νέου λουκέτου στα γήπεδα λόγω της έξαρσης της πανδημίας.

Τα κρούσματα διατηρούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα στην χώρα μας εδώ και εβδομάδες και σύμφωνα με πληροφορίες η Κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιβάλλει εκ νέου lockdown στους αθλητικούς χώρους! Προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική απόφαση και αν θα επιστρέψουμε σε καθεστώς lockdown στα γήπεδα,  καθώς όπως σημειώνει το sportime.gr πολλά θα κριθούν από από το προσεχές Σαββατοκύριακο και το πώς θα συμπεριφερθούν οι οπαδοί και οι ομάδες. Δηλαδή αν τηρήσουν τα πρωτόκολλα με ελέγχους πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης, χρήση μασκών κτλ. Ένας λόγος που οδηγεί τους ιθύνοντες σε αυτή την απόφαση, είναι τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης, στο οποίο διαπιστώθηκε πως οπαδοί δεν είχαν πιστοποιητικού εμβολιασμού και παρ’ όλα αυτά βρέθηκαν κανονικά στην Τούμπα και παρακολούθησαν το ματς.

Η είσοδος των θεατών στις εξέδρες που αποτελούσε προνόμιο των εμβολιασμένων είναι πλέον στον «αέρα» καθώς υπάρχει ήδη εισήγηση να κλείσουν ξανά τα γήπεδα. Εφόσον αυτό οριστικοποιηθεί, οι αγωνιστικές δραστηριότητες θα συνεχιστούν σε άδειες εξέδρες.

Share it