Search

Photos: “Τετράστερος” Πετεινός στο ντέρμπι με την Βιστωνίδα και κορυφή!

Θριαμβευτικά κέρδισε το γειτονικό ντέρμπι κορυφής με την Βιστωνίδα ο Άρης Πετεινού που έδειξε σε ακόμα ένα μεγάλο ματς πως φέτος είναι ικανός για μεγάλα πράγματα.

Όπως και στο προηγούμενο ματς ο Άρης μπήκε πάρα πολύ δυνατά και μόλις στο 3′ πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Τουρατζίδη ο Παυλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ενώ με την συμπλήρωση 20′ λεπτών αγώνα η ομάδα του Πετεινού σκόραρε και δεύτερο γκολ ξανά με κεφαλιά του Παυλίδη μετά απο σέντρα του Δασκαλάκη.

Μετά και το δεύτερο τέρμα η ομάδα της Βιστωνίδας θέλει να αντιδράσει όμως απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ, με πιο σημαντική πάντως το σουτ του Πανέρη στο 40′ που κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο του Λαπαδώνη. Και αφού δεν κατάφερε η Βιστωνίδα να μειώσει κατάφερε δύο λεπτά αργότερα να σκοράρει ξανά ο Άρης Πετεινού όταν μετά από γέμισμα του Δασκαλάκη ο Πάρης Κοτόπουλος με διπλή προσπάθεια σκόραρε για το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Όπως άρχισε το πρώτο μπήκε και στο δεύτερο ο Άρης που μετά από σέντρα του Δασκαλάκη και κεφαλιά του Κοτόπουλου στο 55′ έκανε το 4-0, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ. Στο 72′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για θέατρο ο Θανάσης Παπάζογλου, σε μια φάση που έφερε ένταση μεταξύ του πάγκου της Βιστωνίδας και του διαιτητή που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του προπονητή του ΑΟΒ Νίκου Ανθόπουλου.

Στα τελευταία λεπτά αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, με πιο σημαντική την απομάκρυνση πάνω στην γραμμή του Μπαϊρακταρίδη στο σουτ του Τουρατζίδη, και ένα σουτ του Χρήστου Μαμαλίγκατζη που δεν βρήκε στόχο, με το 4-0 να μένει μέχρι το φινάλε του αγώνα. Να τονίσουμε πως με την λήξη ο Βασίλης Ουζουνίδης έβγαλε και δεύτερη κόκκινη, αποβάλλοντας με απευθείας κάρτα τον Φώτη Τζεβελέκη για διαμαρτυρία και εξύβριση.

Πολύ μεγάλη νίκη για τον Άρη Πετεινού που πλέον φιγουράρει μόνος πρώτος στην βαθμολογία(δείτε ΕΔΩ) με τους “κιτρινόμαυρους” φυσικά να στρέφουν άμεσα την προσοχή τους στην δύσκολη έξοδο στο Κουτσό στην τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου. Απογοήτευση για το αποτέλεσμα στην Βιστωνίδα που πλήρωσε την αδράνεια της στο ψηλό παιχνίδι δεχόμενοι τέσσερα “εύκολα” γκολ, πλέον στον ΑΟΒ κοιτούν το ματς με τον Ερμή στην Μάνδρα θέλοντας να ολοκληρώσουν τον Α’ γύρο με νίκη.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Πάνο Βαμβακίδη και Σπύρο Σπάρταλη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Νεανίδης(60′ Μίλκογλου), Δασκαλάκης, Κουτσομιχάλης(70′ Θωμαίδης), Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Φλώρος(51′ Ρέβης), Εφέντη(70′ Σιδηράς), Κοτόπουλος, Πουτακίδης, Τουρατζίδης

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Ν. Ανθόπουλος): Αραμπατζής Π., Αγγελίδης(24′ Παπάζογλου Θ.), Τζεβελέκης Ζ.(46′ Μπαμπούρης), Πανέρης, Μπαϊρακταρίδης, Ταχτσίδης, Χαϊτίδης, Κεσκινίδης, Μαμαλίγκατζης, Κιολείδης(85′ Καραγιαννίδης), Τζεβελέκης Φ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA

http://

Share it