Search

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην Eredivisie ο Αβεντίς Αβεντισιάν!

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής μεταγραφής για τον 19χρονο αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, Αβεντίς Αβεντισιάν σε ομάδα της Eredivisie

Ο Αβεντισιάν, με καταγωγή απο  Αρμενία αλλά και την Σταυρούπολη Ξάνθης απο την πλευρά της μητέρας του(θυμηθείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα), μετά της εκπληκτικές του χρονιές σε Κ15, Κ17 και Κ19 της ομάδας του ΠΑΟΚ όντας μάλιστα και αρχηγός  βρέθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην Ολλανδία οπού και πέρασε δοκιμαστικά απο την Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Ο 19χρονος αριστερός φουλ μπακ του ΠΑΟΚ, με επιθετικές αρετές, μέλος της δεύτερης ομάδας και αρχηγός της Κ19, ικανοποίησε στις προπονήσεις της ολλανδικής ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη μεταγραφική περίοδο(Ιανουαρίου) θα του προσφερθεί συμβόλαιο. Το μόνο που απομένει για να μιλάμε για οριστική συμφωνία είναι να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Αβεντισιάν, που από την Κυριακή βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, θα παραχωρηθεί ως ελεύθερος, με τον ΠΑΟΚ να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ, φυσικά, η Γκόου Αχέντ Ιγκλς θα καλύψει και τα τροφεία καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Να σημειώσουμε πως ο Ολλανδικός σύλλογος αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση με 20 βαθμούς, μόλις 2 απο την 7η που οδηγεί στην Ευρώπη

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ολλανδικό μέσο ενημέρωσης (DS): «Ο Αβέντις Αβεντισιάν προέρχεται απο τον ΠΑΟΚ ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του συλλόγου. Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, κατάγεται από την Αρμενία και έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Αβεντισιάν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Γκόου Αχέντ Ινκγλις, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει από την διοίκηση της ομάδας, για πόσο χρονικό διάστημα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ΠΑΟΚ και η Ολλανδική ομάδα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε εντατικές διαπραγματεύσεις.

Ο Αβεντισιάν δοκιμάστηκε τις δύο τελευταίες εβδομάδες στους Γκόου Αχεντ Ινγκλις με επιτυχία. Στην ιδια ομάδα υπέγραψε ήδη συμβόλαιο συνεργασίας ο 32χρονος Μαρτίνα, που είναι διεθνής από το Κουρακάο. Για τον Αβεντισιάν και την μετακίνησή του, από τον ΠΑΟΚ, δόθηκε η έγκριση από τον προπονητή των Γκόου Αχεντ Ινγκλις. Ο Αβεντισιάν θα καλύψει την αριστερή πλευρά, της νέας του ομάδας, πιθανότατα όχι ως βασικός, αλλά ως αλλαγή.

Ο Αβεντισιάν θα γίνει ο δεύτερος παίκτης από την Ελλάδα που ενσωματώνεται στους Γκοου Αχεντ Ινγκλις, μετά τον 20χρονο Γιάννη Μπότο που δόθηκε δανεικός από την ΑΕΚ. Αυτή την χρονική περίοδο ο Μπότος αναρρώνει από ένα τραυματισμό”.

Share it