Search

Δύο αργυρά μετάλλια για Εθνικό στο πανελλήνιο αναπτυξιακό της Βέροιας!

Με 2 ασημένια μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε η αποστολή του Εθνικού από το β’ πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διεξήχθη στην πόλη της Βέροιας στις 27 και 28 Νοεμβρίου.

Τα δύο μετάλλια κατέκτησαν τα αδέρφια Κίμωνας και Άννα Μήτκα στην κατηγορία των εφήβων και των παγκορασίδων αντίστοιχα. Ο Κίμωνας έφτασε σχετικά εύκολα στον τελικό (όπως και η Άννα) αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ο διεθνής αθλητής που έχει χαρίσει πολλά μετάλλια και επιτυχίες στο σύλλογο.

Η μικρή αδερφή του Κίμωνα η Άννα παίζοντας στην κατηγορία των παγκορασίδων ήταν πολύ καλή και σταθερή και δικαίως έφτασε στον τελικό αποδεικνύοντας ότι έχει τις βάσεις για μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον.

 

 

Καλές εμφανίσεις και ψηλά πλασαρίσματα είχαμε και από άλλους αθλητές του συλλόγου (Νίκος Μαρασλής, Γιώργος Κάλλιας, Βαγγέλης Δερνεξης, Μάριος Δελακης, Γιώργος Κοσμάς)

Τέλος την αποστολή της ομάδος ακολούθησαν και κάποιοι αθλητές που είναι στα πρώτα βήματα τους και απόλαυσαν την εμπειρία και τα παιχνίδια και αξίζει να αναφερθούν (Φάνης Μήτκας, Χρήστος Αϊβάζης, Αμαλία Γκογκακη, Δημήτρης Κοσμίδης, Χρήστος Κοπανιδης, Γιώργος Χλωροπουλος, Ρωμανός Χασάπης).

Την αποστολή συνόδευσε η έφορος του τμήματος Ιφιγένεια Κοτζαμανη, οι προπονητές Άγγελος Τσίμας, Παύλος Τελοπουλος και η φοιτήτρια – αθλήτρια του συλλόγου Ελισάβετ Χατζηκυρκα που βοήθησε στο κοουτσαρισμα των αθλητών.

Share it