Search

Photos: Κέρδισε την Ασπίδα Ξάνθης και συνέχισε το νικηφόρο σερί της η Ελπίδα Γενισέας!

Αν και αγχώθηκε στο φινάλε η Ελπίδα Γενισέας συνέχισε το νικηφόρο σερί της που πλέον έχει 5 νίκες στην σειρά, επικρατώντας με 1-0 της Ασπίδας Ξάνθης και παρέμεινε ολοζώντανη στην μάχη του τίτλου.

Η ομάδα της Ελπίδας που με τον Ασίμ Χατζητεζόγλου στο τιμόνι μετρά 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και πρόκριση στο Κύπελλο, μπήκε ελαφρώς καλύτερα στο ματς έχοντας την υπεροχή χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει την μεγάλη φάση στο πρώτο 25λεπτο. Όλα αυτά μέχρι το 26′ όταν μετά απο τρομερή μπαλιά του Πανταζίδη ο Κώστας Ξαντινίδης αφού πέρασε και τον Μοσχίδη πλάσαρε για το 1-0.

Στο 30′ η ομάδα της Ασπίδας προσπάθησε να αντιδράσει όμως το σουτ του Θώμογλου σταμάτησε πάνω στον Ζαρζακόπουλου, ενώ στο 43′ ήταν η σειρά του Μοσχίδη να κάνει μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Πανταζίδη. Στο 60′ η Ασπίδα που πίεσε πολύ στο δεύτερο μέρος έφτασε κοντά στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Παπακυριάκου να σταματά στο δοκάρι. Στο 71′ ο Ζαρζακόπουλος σταμάτησε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Μωυσίδη, ενώ στο 94′ η Ασπίδα έχασε τρομερή ευκαιρία να φύγει με βαθμό με το σουτ του Μαλαδένη να περνά ελάχιστα άουτ.

Με αυτή τη νίκη η Ελπίδα έφτασε τους 21 βαθμούς(δείτε ΕΔΩ) και στο εξ’ αναβολής της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Ξάνθης έχει την ευκαιρία να κάνει ακόμα ένα βήμα στην μάχη του τίτλου. Εξ’ αναβολής μάτς έχει την Τετάρτη και η Ασπίδα Ξάνθης που θα αγωνιστεί στον Ζυγό με τον Ηρακλή(δείτε εδώ το μενού και τους διαιτητές)

Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση της Ελπίδας αφιέρωσε τη νίκη στον εορτάζων βετεράνο ποδοσφαιριστή και προπονητή Ιωάννη Διαφωνίδη που είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Γιώργο Πασχαλίδη και Σάββα Ασικίδη.

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Ασίμ Χατζητερζόγλου): Ζαρζακόπουλος, Δημητριάδης Β., Μπουνταγκίδης Αλ.(46′ λ.τρ. Αλβανίδης), Μακράκης, Μελισσόπουλος, Μπουνταγκίδης Γ., Βασιλειάδης(93′ Πετρίδης), Δημητριάδης Χρ., Ξαντινίδης, Τσέκος, Πανταζίδης(72′ Καραπαζαρλής)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Ν. Χατζηπαρασκευάς): Μοσχίδης, Σνιμσίκοβ, Παπάζογλου Κ., Φώτης, Νικολούδης, Παπακυριακού, Δεμένικος(46′ Μωυσίδης), Νταμπανλής(85′ Αμπατζής), Παπαστεφάνου, Θώμογλου(67′ Πανόπουλος), Δεληωρίδης(55′ Μαλαδένης Μ.)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA

http://

Share it