Search

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΑΟΞ ο 17χρονος Θρακιώτης Αλέξανδρος Τσομπανίδης!

Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον της η Ξάνθη που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον 17χρονο ταλαντούχο γκολκίπερ, Αλέξανδρο Τσομπανίδη.

Ο γεννημένος στις 5/8 του 2004, διεθνής με τις μικρές Εθνικές Αλέξανδρος Τσομπανίδης είναι μέλος των Ακαδημιών του ΑΟΞ απο το καλοκαίρι του 2018 όταν και αποκτήθηκε απο τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής(θυμηθείτε ΕΔΩ), αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με της πολύ καλές εμφανίσεις του τόσο στην Κ15 όσο και την επόμενη διετία στην Κ17 του ξανθιώτικου συλλόγου. Φέτος προωθήθηκε στην ομάδα Νέων του συλλόγου ενώ το καλοκαίρι βρέθηκε και στο Πράβετς στην προετοιμασία της Ανδρικής ομάδας του συλλόγου(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Η ανακοίνωση της ξανθιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:

Ο Α.Ο Ξάνθη Π.Α.Ε ανακοινωνεί την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Τσομπανίδη Αλέξανδρο (05/08/2004).

Ο Τσομπανίδης, ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ήρθε στην ακαδημία του ΑΟΞ σε ηλικία 14 ετών (2018) και την επόμενη χρονιά (2019) «προάχθηκε» στους ερασιτέχνες της Π.Α.Ε, ώσπου υπογράφει το επαγγελματικό του συμβόλαιο με την Π.Α.Ε το 2021.

Αλέξανδρε, καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Share it