Search

Υποψήφιος για κορυφαίος προπονητής στην Ρουμανία ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Η γνωστή ρουμάνικη ιστοσελίδα gsp.ro κάνει μια μεγάλη ψηφοφορία για τους κορυφαίος της χρονιάς, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον τίτλο του καλύτερου προπονητή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ένα άκρως πετυχημένο πέρασμα από την ρουμάνικη Κραϊόβα. Ο Έλληνας προπονητής κατέκτησε τόσο το Κύπελλο όσο και το σούπερ καπ με την ομάδα από την Ρουμάνια, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Ουζουνίδης παρά την επιτυχημένη πορεία του αποχώρησε από την ρουμάνικη ομάδα τον Ιούλιο, καθώς αρνήθηκε να βάλει στην ενδεκάδα τους παίκτες που του ζήτησε ο πρόεδρος της Κραϊόβα. Παράλληλα, είχε θέσει βέτο για την πώληση ενός ποδοσφαιριστή, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας ήθελε να τον παραχωρήσει. Επιπρόσθετα, είχε ζητήσει να ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες, αλλά ο πρόεδρος της Κραϊόβα είχε αρνηθεί.

Η ομάδα από την Ρουμανία, με τον Έλληνα προπονητή στον πάγκο της έζησε πρωτόγνωρες στιγμές, που δύσκολα θα επαναληφθούν στο μέλλον.

Αυτές τις ημέρες, η μεγάλη ιστοσελίδα της Ρουμανίας gsp.ro κάνει μια μεγάλη ψηφοφορία, προκειμένου να αναδείξει τους κορυφαίους της χρονιάς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την άκρως πετυχημένη πορεία του στην Κραϊόβα βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για καλύτερος προπονητής της σεζόν. Ανάμεσα στους υποψήφιους είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αλλά και ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία αυτή γίνεται από το 1966.

Όποιος θέλει μπορεί να ψηφίσει πατώντας εδώ

Share it