Search

Ξάνθη: Μαθήτριες Γυμνασίου κατήγγειλαν παρενόχληση από καθηγητή!

Μια σοβαρή καταγγελία μαθητριών απασχόλησε Γυμνάσιο της Ξάνθης, τις τελευταίες μέρες ενώ άμεση ήταν η αντίδραση του σχολείου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες του xanthi2.gr, μαθήτριες κατήγγειλαν ότι δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση από εκπαιδευτικό του σχολείου μέσα στο σχολείο. Η καταγγελία έφτασε στη διεύθυνση του σχολείου και η αντίδραση ήταν ταχύτατη και υποδειγματική σε διοικητικό και παιδαγωγικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, άμεσα ο Διευθυντής του σχολείου κάλεσε τους γονείς των μαθητριών καθώς και τον εμπλεκόμενο εκπαιδευτικό τους οποίους και ενημέρωσε ενώ διαβίβασε άμεσα τις επίμαχες καταγγελίες στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου παρέπεμψε τον εκπαιδευτικό προκειμένου να διερευνηθούν. Ταυτόχρονα, ζήτησε την απομάκρυνση του εκπαιδευτικού προκειμένου να διαφυλαχθεί η ηρεμία του σχολείου, μέχρις ότου εξεταστεί η υπόθεση από τους αρμόδιους παράγοντες.

Με τις κινήσεις που έγιναν από το ξέσπασμα της υπόθεσης, την Τετάρτη, αποκαταστάθηκε άμεσα η λειτουργία του σχολείου , δόθηκε η πρέπουσα προσοχή στις μαθήτριες ενώ οι καταγγελίες τους ακολουθούν την ενδεδειγμένη οδό.

Πηγή: xanthi2.gr

Share it