Search

“Έσπασε” τα δοκάρια ο Ορφέας Ξάνθης που γύρισε με βαθμό απο το Κιλκίς!

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης στο Δημοτικό Αξιούπολης με την Αναγέννηση Πλαγιάς, σε μια αναμέτρηση που έφερε γλυκόπικρη γεύση στους ξανθιώτες που απο την μία κατάφεραν να γλυτώσουν την ήττα καθώς απο 2-0 ισοφάρισαν σε 2-2 όμως απο την άλλη νιώθουν απογοήτευση για τη μη νίκη σε ματς που είχαν 4 δοκάρια!

Η ομάδα της Ξάνθης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15′ ενώ οι γηπεδούχοι στο 44′ έκαναν δύο τα τέρματα τους αμφότερα με σκόρερ τον Παπουτσή, σε ένα πρώτο μέρος που η ομάδα του Ορφέα είχε τρία δοκάρια σε σουτ των Ιωαννίδη, Κατρανίτσα και Τορομανίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι ξανθιώτες συνέχισαν να πιέζουν πολύ ψηλά και στο 75′ κατάφεραν να μειώσουν με τον Λάζαρο Παπαδόπουλου, και δέκα λεπτά αργότερα ξανά με σκόρερ τον Παπαδόπουλου ήρθε η ισοφάριση. Μετά το γκολ της ισοφάρισης ο Ορφέας είχε νέο δοκάρι σε δυνατό σουτ του Λάζαρου Μαυρόπουλου σε μια φάση που είχαμε και ακυρωθέν γκολ για τους “κιτρινόμαυρους” καθώς στην επαναφορά ο Μελισσόπουλος σκόραρε όμως καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ορφέας έφτασε στους 2 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή τους στο πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς με το Νέστο Χρυσούπολης. Η Αναγέννηση έφτασε τους 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική παίζει ξανά εντός έδρας κόντρα στην Δόξα Δράμας. Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία ΕΔΩ

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κατεριάδης με βοηθούς τους Κεσίσογλου και Παπαδόπουλος Η. όλοι τους της ΕΠΣ Πέλλας.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γιουργούσης, Τολμίδης(65′ Κόντο), Κατρανίτσας, Κριεζής, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος, Τορομανίδης, Ιωαννίδης.

Share it