Search

Πλήρωσε τα λάθη της και γνώρισε την ήττα από τον Πανδραμαϊκό η Αλεξανδρούπολη

Εντός έδρας ήττα με 4-1 από τον Πανδραμαϊκό γνώρισε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής η Αλεξανδρούπολη.

Το σκορ δεν δείχνει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης, καθώς η Αλεξανδρούπολη δεν ήταν τόσο κακή στο ματς, αλλά πλήρωσε τα λάθη της και γνώρισε την ήττα. Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς επέλεξε όπως συνηθίζει να παίξει ανοικτό ποδόσφαιρο, χωρίς καμία επιθυμία να κλειστούν πίσω οι παίκτες του, με του Εβρίτες να παρουσιάζουν καλό πρόσωπο στο α’ μέρος όπου είχαν ευκαιρίες αλλά και το γκολ. Θυμίζουμε ότι απουσίασε από το κέντρο της άμυνας λόγω συμπλήρωσης καρτών ο Νίκος Γκαϊδατζής. Οι Δραμινοί ευτύχησαν να σκοράρουν δις στο πρώτο ημίωρο, πράγμα που τους ανύψωσε την ψυχολογία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα μακρινό σουτ από πλευράς γηπεδούχων να φεύγει λίγο άουτ. Στο 3′ ο Καρακασίδης θα εκτελέσει απευθείας φάουλ για την ομάδα του, με τον Κιουμουρτζή να αποκρούει δύσκολα και την άμυνα να απομακρύνει τον κίνδυνο. Στο 13′ ο Τζελίδης θα απειλήσει από πλευράς Πανδραμαϊκού, αλλά ο Παπαδόπουλος θα μπλοκάρει το σουτ που δοκίμασε. Στο 26′ έπειτα από λάθος της άμυνας των Θρακιωτών, ο Γιαννόπουλος από κοντά θα δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, μετά από αναταραχή στην άμυνα της Αλεξανδρούπολης, η μπάλα θα καταλήξει στον Μπερούκα και εκείνος θα πλασάρει για το 0-2. Στο 33′ ο Κώστας Πατσιώρας θα εκτελέσει κόρνερ, ο αδερφός του Άγγελος θα πάρει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα εκτός εστίας. Στο 45′ η Αλεξανδρούπολη θα μειώσει στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Πατσιώρα, ο Χρήστος Στοΐνοβιτς θα πάρει ωραία κεφαλιά για το 1-2.

Κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, υπάλληλοι της αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους για χρήση μάσκας στις εξέδρες του σταδίου «Φώτης Κοσμάς», χωρίς να επιβάλλεται κάποιο πρόστιμο.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους οι Εβρίτες θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς όμως να μπορέσουν να απειλήσουν ουσιαστικά. Στο 54′ ο Μπερούκας θα βρει για δεύτερη φορά δίχτυα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και βάζοντας πολύ δύσκολα στην Αλεξανδρούπολη. Στο 65′ ο Γιαννόπουλος δοκίμασε σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε. Στο 72′ ο Παυλίδης από πολύ κοντινή απόσταση θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 1-4 στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Ότι δεν κατάφερε ο Παυλίδης το έκανε 5 λεπτά μετά ο Πινδώνης όταν μετά από κεφαλιά πάσα του Παυλίδη, πλάσαρε από κοντά για το τελικό 1-4. Στο 80′ ο Παγωνίδης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, θα γυρίσει πολύ όμορφα αποφεύγοντας τον προσωπικό του αντίπαλο, θα πιάσει το σουτ αλλά ο γκολκίπερ του Πανδραμαϊκού θα μπλοκάρει με δυσκολία.

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη FC (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Παπαδόπουλος, Στοΐνοβιτς Χ., Παπαγεωργίου, Σιδηρόπουλος, Σιώπης, Αμπραχαμιάν, Πατσιώρας Α. (58’ Τσιεγγελίδης), Πατσιώρας Κ., Στοΐνοβιτς Α. (50’ Θέμελης), Καρακασίδης (68’ Χριστοφορίδης), Ρουμπιές (68’ Παγωνίδης).

Πανδραμαϊκός (Μπάμπης Καζεπίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Καζαντζίδης, Αϊβάζης, Τουμανίδης, Τζελίδης, Αχαλινόπουλος, Πινδώνης, Belmani (83′ Σωτηράκης), Γιαννόπουλος (83′ Ζηλιαχωβάκης), Μπερούκας (70′ Παυλίδης).

Share it