Search

Κέρδισε Αλμωπό και τρίτωσε τις νίκες στην SL2 με δύο γκολ του Διαμαντόπουλου ο ΑΟΞ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή την “χρυσή αλλαγή” του Νίκου Κεχαγιά, τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο που σκόραρε δύο τέρματα η Ξάνθη σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League 2, επικρατώντας με 2-0 του Αλμωπού Αριδαίας.

Η Ξανθιώτικη ομάδα μετά από 4 παιχνίδια έχει 10 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, ενώ η επόμενη αναμέτρηση είναι στο Βόλο με αντίπαλο τη Νίκη.

Στο 24′ του σουτ του Ιμπραΐμι δεν βρήκε στόχο όπως και η κεφαλιά του προωθημένου Μπάτζιου στο 39′. Στο 41′ η εκτέλεση φάουλ από μακριά του Ιμπραΐμι δεν ανησύχησε τον Ντόκιτς. Στο 49′ το πλασέ του Γκόμεζ από κοντά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 63′ ο Πλατέλλας έκανε το σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης, ο Διαμαντόπουλος στο 69′ ήταν αυτός που σημείωσε το 2-0 όταν εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Γκινσάρι και με σουτ σκόραρε, φτάνοντας τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 80′ το σουτ του Πλατέλλα μπλόκαρε ο Ντόκιτς.

Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Μαλούτας (ΕΠΣ Ημαθίας) με α’ βοηθό τον Δημήτρη Νατσιόπουλο, β’ βοηθό τον Γιώργο Χατζηνάκο (ΕΠΣ Δράμας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (ΕΠΣ Χαλκιδικής) που απέβαλλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Μπακουτσή στο 45′.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Ίτσο, Μπάτζιος, Παπάζογλου, Ουνγιαλίδης, Τζανακάκης (72′ Δεληγιαννίδης), Δόρης (56′ Θυμιάνης), Γκόμεζ, Γκινσάρι, Πλατέλλας (85′ Τσιλιγγίρης), Ιμπραΐμι (85′ Κοτόπουλος), Μονρόζ (56′ Διαμαντόπουλος).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Γιαλαμούδης, Παρασκευάς (78′ Πρίκας), Κολλαράς, Αδαμίδης, Ασλαμπάλογλου (89′ Σταμπουλίδης), Μπακουτσής, Ρόβας (85′ Ρίβας), Ζαχαρός (46′ Κέρθι), Καράμπερας, Γιουκούδης (78′ Τριανταφυλλάκης).

Share it