Search

Ξάνθη: Τοποθετήθηκαν φωτιστικά LED στο κολυμβητήριο

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση φωτιστικών LED στο Κολυμβητήριο της Ξάνθης, το οποίο βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επαναλειτουργία του μετά από πολλά χρόνια αναστολής.

Στο σχετικό δελτίο τύπου, ο Δήμος Ξάνθης αναφέρει:

“Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί θερμά την Dasteri ΑΕ, για την ευγενική χορηγία των φωτιστικών led, που αναμόρφωσαν κυριολεκτικά το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο, καταστώντας το, το πρώτο «πράσινο» Κολυμβητήριο στη χώρα!

Τα φωτιστικά LED έχουν πολλαπλά πλεονεκτήματα, τόσο για την ποιότητα φωτισμού, όσο και για την εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, προς όφελος του Δήμου και των συμπολιτών μας.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά την αντικατάσταση των φωτιστικών συμβατικής τεχνολογίας, το Δημοτικό Κολυμβητήριο, για να λειτουργήσει, θα χρειάζεται 6,6 κιλοβατώρες την ώρα, όταν, με τα παραδοσιακά φωτιστικά απαιτούνταν 38 κιλοβατώρες, για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Πλησιάζει η μέρα που το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα παραδοθεί σε όλους τους δημότες και ιδιαίτερα στη νεολαία του τόπου μας, που αποτελεί και τη βασική μας μέριμνα, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και ποιοτικό πόλο άθλησης, κοινωνικοποίησης και εξωστρέφειας για όλους.”

Share it