Search

Μυρίζει… ισοπαλία στην Τρίπολη, διπλό στην Τοσκάνη!

Γεμάτη η σημερινή μέρα, πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα. Δράση στην Τρίπολη με τον Αστέρα να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο. Από κοντά και η Φιορεντίνα στην Α’ Ιταλίας.

Μάθε τι είναι η γκανιότα στο στοίχημα!

  1. Έμπολι – Φιορεντίνα (16:00)

Ξεκίνημα με Ιταλία και την αναμέτρηση Έμπολι – Φιορεντίνα. Η γηπεδούχος προέρχεται από τρεις σερί άκαρπες αγωνιστικές (0-2-1), με συνέπεια να βρίσκεται στη 12η θέση. Δεν συγκαταλέγεται στις ομάδες που εκμεταλλεύονται στο έπακρο την έδρα τους. Από την άλλη, η Φιορεντίνα κέρδισε τη Μίλαν (4-3) και μπήκε πάλι σε τροχιά επιτυχιών. Παραμένει εκτός εξάδας και θα τα δώσει όλα για να μπει σε αυτήν. Έχει κάποιες απουσίες για απόψε, συγκεκριμένα θα λείψουν ο πορτιέρε Ντραγκόβσκι και οι μέσοι Πούλγκαρ, Μπενάσι.

Πάντως, έχει την ποιότητα για να διαχειριστεί ένα τέτοιο παιχνίδι και να πάρει νέα νίκη, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2.12!

  1. Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (17:15)

Στη Σούπερ Λιγκ, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Με 0-2-2 στα 4 τελευταία ματς η γηπεδούχος, μόλις την προηγούμενη Κυριακή πέτυχε την πρώτη της νίκη η ομάδα του Περιστερίου (2-0 με τον ΠΑΟΚ). Προβληματίζουν στο γκολ οι Αρκάδες, δεν έχουν απελευθερωθεί πλήρως οι φιλοξενούμενοι.

Μυρίζει πολύ ισοπαλία το ματς και θα την επιλέξουμε σε απόδοση 3.35!

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

Share it