Search

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ακυρώνεται λόγω κρουσμάτων ο αγώνας του Άθλου με τον Πιερικό!

Την ακύρωση της σημερινής (27/11) αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική της Pre League με τον Πιερικό που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 18:00 στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς», ανακοίνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση:

Αιτία της ακύρωσης του ματς είναι η ανίχνευση κρουσμάτων κορονοϊού στην εβρίτικη ομάδα και συγκεκριμένα σε 5 παίκτες της.

Θυμίζουμε ότι όπως έγινε πρόσφατα στο ματς του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με την Γαία Δράμας για την Α2 βόλεϊ των γυναικών, έτσι και τώρα, ο Άθλος αναμένεται να χάσει το ματς στα χαρτιά, δηλαδή η ομάδα της Κατερίνης να κερδίσει 3-0 άνευ αγώνα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict.gr, λόγω της αδικίας που υπάρχει στο θέμα αυτό, δηλαδή να χάνει το ματς η ομάδα που έχει τα κρούσματα και να μην ορίζεται η αναμέτρηση σε νέα ημερομηνία, ο Άθλος ψάχνει να βρει κάποιο τρόπο μήπως και αλλάξει αυτό.

Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο ματς του Άρη με την ΑΕΚ για την Volley League Γυναικών, με την «Ένωση» που είχε τα κρούσματα να μηδενίζεται σε εκείνο το ματς. Τότε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος είχε δηλώσει μεταξύ άλλων:

«Με την ευκαιρία αυτή και με την ευχή να μην χρειαστεί στο μέλλον να μηδενιστεί ομάδα λόγω του covid-19 αισθάνομαι την ανάγκη ως πρόεδρος της ΕΟΠΕ να συγχαρώ δημόσια και να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου και τους παράγοντες του τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ για την υπεύθυνη και διαυγή στάση τους.

Την ιστορία δεν την γράφουν μόνο οι τίτλοι αλλά και οι σημαντικές στιγμές που συνθέτουν την καθημερινή μας πορεία μέσα στο άθλημα μας.

Ακριβώς για κάτι τέτοιες στιγμές είμαι υπερήφανος που ηγούμαι της εκπροσώπησης των σωματείων του Ελληνικού Βόλεϊ και εύχομαι μέσα από τα πρωταθλήματα μας να διαφυλάττουμε πάντα ως κόρη οφθαλμού την υγεία μας και την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων μας μέσα από το Ευ Αγωνίζεσθαι και την πιστή τήρηση των κανονισμών».

 

Share it