Search

Το θέλει περισσότερο η Κάλιαρι, ανακάμπτει η Μορεϊρένσε!

Black Friday σήμερα, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με σημαντικά ματς. Πορευόμαστε με την έδρα και το κίνητρο, τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Πορτογαλία. Πιο αναλυτικά:

Δες εδώ την αξιολόγηση του novibet casino λάιβ

  1. Κάλιαρι – Σαλερνιτάνα (21:45)

Στην Α’ Ιταλίας υπάρχει η αναμέτρηση Κάλιαρι – Σαλερνιτάνα. Η γηπεδούχος ψάχνεται τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς μετράει μόλις έναν βαθμό στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Προτελευταία στο βαθμολογικό πίνακα, ψάχνει αντίδραση, ώστε να μην μπλέξει ακόμη περισσότερο. Η Σαλερνιτάνα είναι ουραγός στην κατηγορία και θα χρειαστεί ένα… ηλεκτροσόκ για να τη… βγάλει καθαρή. Με απουσίες στο αγωνιστικό σκέλος, συγκεκριμένα θα λείψουν επτά παίκτες. Καμία από τις δύο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά περιμένουμε τουλάχιστον να μιλήσει η ποιότητα των γηπεδούχων. 

Ο άσος βρίσκεται στο 2.00 και θα τον επιλέξουμε.

  1. Μορεϊρένσε – Ζιλ Βιθέντε (22:15)

Στην Πορτογαλία, επιστρέφει η δράση στο πρωτάθλημα, μετά τις υποχρεώσεις για το Κύπελλο. Η Μορεϊρένσε πορεύεται με μόλις μία νίκη από την αρχή της σεζόν (1-5-5) και παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Η νίκη επί της Γκιμαράες στο Κύπελλο άλλαξε κάπως την ψυχολογία των παικτών. Τώρα αντιμετωπίζει τη Ζιλ Βιθέντε, η οποία βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση. Το πρόσημο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Μορεϊρένσε δεν είναι θετικό, καθώς στα 10 τελευταία έχει απολογισμό 0-6-4.

Το θέλει περισσότερο η Μορεϊρένσε και θα τα δώσει όλα για να το πάρει, με τον άσο να προσφέρεται στο 2.50.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Share it