Search

Μειώθηκε κατά το ήμισυ η ποινή του Κώστα Τσαλίκη! Τα δεδομένα για το ματς με Αλμωπό

Μειώθηκε κατά το μισό η ποινή αποκλεισμού του team manager του ΑΟΞ, Κώστα Τσαλίκη με την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να κρατά ωστόσο αυτούσιο το πρόστιμο.

Έτσι μετά την μείωση στις 15 μέρες ο Κώστας Τσαλίκης εξέτισε την ποινή του και πλέον μπορεί να είναι κανονικά στην θέση του εντός αγωνιστικού χώρου στο ματς της Κυριακής με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την εξής απόφαση:

“Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση κατά της υπ’ αριθ. 217/2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., όσον αφορά την πρώτη εκκαλούσα ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ» και όσον αφορά τον δεύτερο εκκαλούντα Κωνσταντίνο Τσαλίκη ως προς την χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500,00) ευρώ. Δέχτηκε κατά τα λοιπά τυπικά κι εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση του Κωνσταντίνου Τσαλίκη κατά της υπ’ αριθ. 217/2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρύθμισε την υπ΄αριθ. 217/2021 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Επέβαλε στον δεύτερο εκκαλούντα, Κωνσταντίνο Τσαλίκη, την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες. Απειλεί σε βάρος της εκκαλούσας ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ» χρηματική ποινή ποσού πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες, που επιβλήθηκε στον δεύτερο εκκαλούντα, Κωνσταντίνο Τσαλίκη, εκπρόσωπο αυτής.”

Share it