Search

Έπιασε δεύτερη θέση μετά το διπλό στην Καβάλα η Ξάνθη! Αποτελέσματα και βαθμολογία SL2

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Ξάνθη μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής της Super League 2, μετά τη νίκη με 6-0 επί της Καβάλας(δείτε ΕΔΩ), με μοναδική ομάδα πάνω απο τους ξανθιώτες την Βέροια.

Η Βέροια ήταν η μεγάλη νικήτρια της τέταρτης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της Super League 2 καθώς κέρδισε εκτός έδρας και μάλιστα με ανατροπή τον ΠΑΟΚ Β’ με 2-1. Οι πρωτοπόροι παρέμειναν αήττητη και εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχοντας όμως ματς περισσότερο απο την 2η Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός Β’ οδηγήθηκε στην πρώτη του γκέλα καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας σε ένα ματς που κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+6′ με σκόρερ τον Μαρίνο. Η ΑΕΛ πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Πανσερραϊκού ενώ το ωραιότερο ματς της αγωνιστικής έως τώρα έγινε στο Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει την πρώτη του νίκη με 3-2 επί του Απόλλωνα Πόντου. Μεγάλη νίκη πήρε και ο Αλμωπός που επικράτησε 3-1 του Πιερικού ενώ ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Ηρακλή.

Πλέον οι ξανθιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο Κυριακάτικο ματς με τον Αλμωπό Αριδαίας. Δείτε το μενού του διημέρου και τα ματς που θα μεταδοθούν τηλεοπτικά για την 5η αγωνιστική

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "SYAEBE2 SUPERE betsson ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SUPER LEAGUE 2 Αγωνιστική μιλος KaBaлa ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ AO ΞΑΝΟΗ 3-1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΑΟΚ B 3-2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 1-2 ΤΡΙΚΑΛΑ ΒΕΡΟΙΑ Ν.Π.Σ. AE ΛΑΡΙΣΑΣ o-o Tpir ÎI™Î‘ 2-0 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ NIKH ΒΟΛΟΥ 2-2 25.11 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣ.Φ.Π. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ POWERED BY betsson 21+ΠΑΙΞΤΕΥΠΕΥΘΥΝΑ"Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Αγωνιστική ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ SHAGUE2 ΒΑΟΜΟΛΟΓΙΑ Î' ΟΜΙΛΟΥ 2 ΒΕΡΟΙΑ Ν.Π.Σ. betsson ΑΓΩΝΕΣ AO ΞΑΝΟΗ BAOMOI 4 10 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. B 3 7 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3 7 ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ AE ΛΑΡΙΣΑΣ 6 6 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 3 ΠΙΕΡΙΚΟΣ 4 10 5 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 4 TPIr ΛI™Î‘ 11 4 ΤΡΙΚΑΛΑ 4 13 4 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3 NIKH ΒΟΛΟΥ 14 3 15 ΟΕΣΠΡΩΤΟΣ 3 3 16 3 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 3 ΠΑΟΚ B 3 3 ΚΑΒΑΛΑ 4 2 3 POWEREDBY betsson"

Share it