Search

Photos: Έξι γκολ και τρομερό θέαμα στο παιχνίδι της Ξάνθης 2 με την Μύκη!

Τρομερό παιχνίδι με έξι τέρματα και πάρα πολλές ευκαιρίες έγινε στο προπονητικό των Πηγαδίων με την Μύκη να καταφέρνει μεγάλη νίκη με 4-2 επί της Ξάνθης 2.

Κι όμως αν και δεν φαίνεται στο σκορ η Παιδική ομάδα της Ξάνθης πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες και πιο μεστές εμφανίσεις της απέναντι μάλιστα σε μια απο τις καλύτερες ομάδες της Γ’ κατηγορίας δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, όμως η καλοδουλεμένη ομάδα του Γιάννη Γιοβανούδη έχοντας θερμή υποστήριξη των φίλων της και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αϊκούτ Κιούρτ που πέτυχε χατ τρικ και κομβικό τον Τοπ Αλή Ριτβάν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη απειρίας των γηπεδούχων και να κάνει το 6/6 που την διατηρεί σε τροχιά πρωτιάς(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Η ομάδα της Μύκης μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε στο 7′ να πάρει κεφάλι στο σκορ μετά απο ατομική προσπάθεια και ωραίο σουτ του Αϊκούτ Κιούρτ. Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα όμως την προσπάθεια του Μουχτάρη σταμάτησε ο Μπουρμπούν στο 12′, με το γκολ για τους παίκτες του Χρήστου Σαμαρά να έρχεται στο 23′ με τέρμα του Τσαπατώλη.

Στο 27′ η Ξάνθη 2 άγγιξε την ανατροπή όμως το δυνατό σουτ του Ντέμπροβα πέρασε ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι της Μύκης, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με σουτ των Αϊκούτ Κιούρτ και του πολύπειρου Τοπ Αλή Ριτβάν που με την είσοδο του ήταν καθοριστικός δημιουργώντας άλλωστε και το δεύτερο γκολ της ομάδας όταν στο 41′ βρήκε τον Αϊκούτ Κιούρτ που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 1-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Μύκης ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με σουτ του Τοπ Αλή, με τους γηπεδούχους να απαντούν με ωραίο σουτ του Μπαμπαλή που σταμάτησε ο Μπουρμπούν. Κόντρα στην ροή του αγώνα και μετά απο λάθος συνεννόηση Κατσαούνη και Χατζηντεμήρ ο Εργκιούλ Κιούρτ το εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 1-3. Η απάντηση των παικτών του ΑΟΞ ήταν εντυπωσιακή και με καρφωτή κεφαλιά του Θάνου Μοσχίδη μετά απο εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή μείωσε σε 2-3.

Στο 68′ ο Χατζηντεμήρ έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Τοπ Αλή, με το τέταρτο γκολ για την Μύκη να έρχεται στο 72′ μετά απο ατομική ενέργεια του Αϊκούτ Κιούρτ που σημείωσε το τρίτο του προσωπικό τέρμα. Στο 74′ η Ξάνθη έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει ξανά με τον Μπουρμπούν να κάνει τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του Μουχτάρη, με την τελευταία ευκαιρία του αγώνα να ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν σε αντεπίθεση του Αϊκούτ Κιούρτ η μπάλα έφτασε στον Μπόζ που έκανε το σουτ  και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χατζηντεμήρ Εγκέ.

Αξίζει να τονιστεί πως σημαντικό κομμάτι του πρώτου μέρους παρακολούθησαν παίκτες και προπονητικό τιμ του ΑΟΞ πριν το ματς με Θεσπρωτό, με το Νίκο Κεχαγιά να έχει θερμή συνομιλία με τον πρώην συμπαίκτη του στον ΑΟΞ, Γιάννη Γιοβανούδη

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σάββας Ασικίδης με βοηθούς τους Απόστολο Χρυσέλη και Παναγιώτη Βαμβακίδη

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Χρ. Σαμαράς): Χατζηντεμήρ, Ανηπαρόπουλος(46′ Κασσίδης), Χασάν Ε.. Κατσαούνης, Μοσχίδης, Ασλανίδης, Γλυνάτσης(46′ Παπουτσής), Μπαμπαλής(62′ Μακρίδης), Μουχτάρης, Ντέμπροβα(79′ Καρά Α.), Τσαπατώλης(79′ Γεωργιάδης)

ΑΟ ΜΥΚΗ(Γ. Γιοβανούδης): Μπουρμπούν Χ., Χότσικα, Κιούρτ Ερ.(81′ Κιούρτ Μ.), Εκήζ, Κιούρτ Ο., Σαλήογλου, Κιούρτ Ακ.(35′ λ.τρ. Τοπ Αλή, 81′ Καπζά Τ.), Χότσικα, Τοπτσή(16′ λ.τρ. Μπόζ), Κιούρτ Μ., Κιούρτ Αϊκ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it