Search

Ο kick boxer-στόπερ Βορδοναράκης, οι δύο μπασκετμπολίστες και οι υπόλοιποι… ποδοσφαιριστές της Καβάλας που θα παίξουν με Ξάνθη

Η Καβάλα αντιμετώπισε χθες (Κυριακή, 21/11) τον Πιερικό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague 2, σ’ ένα παιχνίδι όπου παρατάχθηκε όχι απλά με πειραματική 11άδα αλλά και με παιδιά που είχαν βγάλει πρώτη φορά δελτίο και δοκιμάστηκαν σε τέτοιο επίπεδο! Σε έναν αγώνα όπου έχασε με το ευρύ 7-0 στην Κατερίνη, όπου στο 37′ το σκορ ήταν ήδη 5-0…

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Καβάλα – στον πρώτο της φετινό αγώνα στη Super League 2 – παρατάχθηκε με τον Πιερικό με 13 δελτία. Στην πορεία αυτά θα γίνουν 15 και έτσι θα πορευθεί ως τον Γενάρη, μέχρι να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο.

Από τους 11 του κόουτς Καραμπιμπέρη οι Παπαποστόλου, Γιαννακός και Θαλασσινός είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Έχουν ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και έχουν και σχέση / σύνδεση με την Καβάλα.

Με αυτό το ρόστερ ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη και την Ξάνθη.

Ο Παπαδόπουλος έπαιζε μπάσκετ, όπως μπάσκετ έπαιζε και ο Καμαρίδης που είναι και φυσιοθεραπευτής (με πατέρα που έπαιζε ποδόσφαιρο και το ίδιο έκανε και ο γιος του αλλά όχι σε επαγγελματικό επίπεδο). Kick boxer και πυγμάχος με σημαντικές διακρίσεις και τίτλους είναι ο Δημήτρης Βορδοναράκης, που προέρχεται από τους Μαχητές Καβάλας και είναι φαντάρος αυτήν την περίοδο. Ο Βορδοναράκης μάλιστα έπαιξε σήμερα εναντίον του Πιερικού ως στόπερ και τα έδωσε όλα παρά το βαρύ σκορ. Μάλιστα ο προπονητής του στο kick boxing (Παναγιώτης Καρανικολής) ήταν ιδιαίτερα ευτυχής που ο αθλητής του δοκιμάστηκε και στο ποδόσφαιρο. Σε άλλο άθλημα έχει δοκιμαστεί και ο Μπουτζατζάς που ήταν η μόνη αλλαγή της Καβάλας.

Η 11άδα της Καβάλας στο ματς με τον Πιερικό

Καβάλα: (Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Γιαννακός, Θαλασσινός, Βορδοναράκης, Κλεπουσνιώτης, Ταχτατζίδης, Παπαδόπουλος, Καμαρίδης, Λαμπαδίτης, Χατζηγεωργίου και Δραγανίδης (71′ Μπουτζατζάς).

Η Καβάλα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μόνο παίκτες με δελτίο πρώτης εγγραφής. Με παίκτες που δεν είχαν παίξει πουθενά αλλού.

Share it