Search

«Ξέσπασε» με 7 γκολ στο Σουφλί μετά την ήττα στο ντέρμπι με Άβαντα ο Ιπποκράτης (+photos)

Στις επιτυχίες επέστρεψε ο Ιπποκράτης επικρατώντας 7-0 του Έβρου Σουφλίου στο γήπεδο της Δραγάνας, για την 8η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Έβρου.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ήθελε μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο Άβαντα την προηγούμενη αγωνιστική, να μην την πάρει από κάτω αυτό το αποτέλεσμα και να συνεχίσει όπως στις πρώτες έξι στροφές, δηλαδή μόνο με νίκες.

Στο ντεμπούτο του Μιχάλη Παπάζογλου στον πάγκο της ομάδας μετά το τέλος της συνεργασίας με Γιάννη Αναστασιάδη, οι «γιατροί» ήταν καταιγιστικοί σημειώνοντας 5 γκολ στο α’ ημίχρονο και 2 στο δεύτερο. Μόλις στο 4′ ο Δημήτρης Παπάζογλου μετά από σέντρα και αδράνεια μέσα στην περιοχή, θα γίνει κάτοχος της μπάλας και με πλασέ θα ανοίξει το σκορ. Στο 18′ ο Ράλλης θα εκτελέσει το κόρνερ και ο Ευαγγελίδης μετά την πρώτη κεφαλιά απομάκρυνσης, με δική του κεφαλιά θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 22′ ο Βαρσαμίδης θα αποφύγει δύο παίκτες, θα βρει τον Παπάζογλου και αυτός θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 34′ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και λάθος της άμυνας του Σουφλίου, θα έρθει η σειρά του αρχηγού Ράλλη με σουτ μέσα από την περιοχή να σκοράρει κάνοντας το 4-0. Στο 39′ μετά από πάσα πάρε βάλε του Τρανόπουλου, ο Παπάζογλου θα «χτυπήσει» και πάλι σημειώνοντας χατ τρικ και κάνοντας το 5-0. Στο 42′ ο Τρανόπουλος θα πάρει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βαρσαμίδη, αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με τρεις αλλαγές από πλευράς γηπεδούχων, καθώς με το σκορ σε αυτό το επίπεδο  ο κόουτς του Ιπποκράτη επέλεξε να ξεκουράσει τους Καρασερίδη, Μαμρικισβίλι & Παπάζογλου και να περάσει στο ματς τους Μουρατίδη, Τηλέγραφο και Παπαδόπουλο. Στο 61′ ο Ποπότης, δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ως αλλαγή, με περίτεχνη ενέργεια θα αποφύγει δύο παίκτες, θα κάνει το ένα-δύο με συμπαίκτη του και θα πετύχει το 6ο γκολ του Ιπποκράτη. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ποπότης θα γίνει δημιουργός, θα βρει με σέντρα τον Τρανόπουλο και εκείνος θα διαμορφώσει το τελικό 7-0. Στο 74′ ο Έβρος Σουφλίου θα χάσει την πρώτη του ευκαιρία στο ματς, με τον Λίγα να φτάνει στο τετ α τετ και τον τερματοφύλακα του Ιπποκράτη Ευαγγελίδη να απομακρύνει σε κόρνερ.

Κάπως έτσι ο Ιπποκράτης είναι και πάλι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συνθέσεις:

Ιπποκράτης (Μ. Παπάζογλου): Ευαγγελίδης Γ., Ευαγγελίδης Γ., Ράλλης, Γκουντενούδης, Καρασερίδης (46′ Παπαδόπουλος Β.), Μαμρικισβίλι (46′ Τηλέγραφος), Τρανόπουλος, Παπάζογλου (46′ Μουρατίδης), Σιμτσάκης (59′ Ποπότης), Βαρσαμίδης (54′ Παπαδόπουλος Π.), Καλτσάς.

Έβρος Σουφλίου (Π. Καλπακίδης): Ζυγουρίτσας, Μπάμνιος, Παρασχίδης (85′ Δαλάτσης), Παπαναστασίου, Κουτσούλας Η., Κουτσούλας Θ., Κουρούδης, Πιστιάλκας (65′ Μέλκο), Λαζίδης, Δουγέκος, Παπαδόπουλος Ν. (46′ Λίγας).

 

Share it