Search

Τέσσερα γκολ, χαμένο πέναλτι και δοκάρι στο ισόπαλο ντέρμπι του Ηρακλή Ζυγού με την Βιστωνίδα!

Τρομερό παιχνίδι με τέσσερα γκολ, χαμένο πέναλτι, δοκάρι και αρκετές καλές στιγμές εκατέρωθεν ήταν το ντέρμπι του Ηρακλή Ζυγού με την Βιστωνίδα που έληξε με 2-2 και κράτησε αμφότερους ζωντανούς στην μάχη του τίτλου(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά και στο 10′ σε ανατροπή του Καράμπελα απο τον Παναγιώτη Αραμπατζή ο Γιαπουτζής καταλόγισε πέναλτι, με τον Καράμπελα να αναλαμβάνει την εκτέλεση με τον Παναγιώτη Αραμπατζή να κάνει μεγάλη επέμβαση κρατώντας το μηδέν. Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα η Βιστωνίδα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Δήμου Αραμπατζή ο Μαμαλίγκατζης πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 0-1. Μάλιστα στο 17′ η Βιστωνίδα έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα όμως το δυνατό σουτ του Φώτη Τζεβελέκη σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.  Στο 42′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν μετά απο πάσα του Ψαρόπουλου ο Στέλιως Κωφίδης με ωραίο γυριστό έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 69′ πήραν εκ νέου προβάδισμα με τον Μαστορίδη, όμως η αντίδραση του Ηρακλή ήταν άμεση και στο 71′ ισοφάρισε εκ νέου με σκόρερ ξανά τον Στέλιο Κωφίδη μετά απο πάσα του Αδαμίδη. Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στον Ηρακλή με την σέντρα του Βαλαβάνη και το σουτ του Καράμπελα στο 90′ να μην βρίσκουν στόχο.

Με αυτή την ισοπαλία ο Ηρακλής Ζυγού έφτασε στους 16 βαθμούς που τον διατηρούν στο -3 απο την κορυφή, έχοντας και ματς λιγότερο, και άπαντες στον σύλλογο έχουν στρέψει την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη στον Πετεινό. Σημαντικός βαθμός για την Βιστωνίδα που έφτασε στους 14 βαθμούς, με ματς λιγότερο, και παραμένει ζωντανή στην μάχη του τίτλου με το επόμενο ματς να είναι στην Φελώνη με τον Παύλο Μελά Κουτσού

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Σεζέρ Φεράτογλου και Τριαντάφυλλο Μολώνη

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Κ. Τερζανίδης): Καλαμάρης, Τενεκές, Χαλκίδης(70′ Πιλτικάκης), Ψαρόπουλος, Μελετιάδης, Παπαδόπουλος Αν.(65′ Δέλτσος), Καράμπελας, Αδαμίδης, Κωφίδης Στ., Βαλαβάνης, Ισκελής(70′ Ανδρέου)

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Ν. Ανθόπουλος): Αραμπατζής Π., Μαμαλίγκατζης, Μπαμπούρης, Τζεβελέκης Ζ., Μπαϊρακταρίδης(75′ Αγγελίδης), Ταχτσίδης, Κιολείδης(56′ Παπάζογλου), Πανέρης, Κεσκινίδης, Τζεβελέκης Φ., Αραμπατζής Δ.(56′ Μαστορίδης)

Share it