Search

Δοκιμάζεται στην Ολλανδία ο Αβεντισιάν!

Στην Ολλανδία βρίσκεται ο 19χρονος Ξανθιώτης Αβεντίς Αβεντισιάν, έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια από τον ΠΑΟΚ, για δοκιμαστικό στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Η Ολλανδική ομάδα (Go Ahead Eagles) αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας και βρίσκεται στην 10η θέση αυτή τη στιγμή.

Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς οι δύο βασικοί της παίκτες είναι τραυματίες με τον ένα να έχει υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση στο γόνατο.

Έτσι, όπως αναφέρει το football-academies.gr, τα βλέμματα των Ολλανδών στράφηκαν στον ταλαντούχο 19χρονο παίκτη του ΠΑΟΚ, που είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και το συμβόλαιο του, λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο αρχηγός της ομάδας Νέων του «Δικεφάλου», βρίσκεται εδώ και περίπου μία εβδομάδα σε ολλανδικό έδαφος. Ο προπονητής της νεοφώτιστης ομάδας, Κες Φαν Βόντερεν, θέλει να παρακολουθήσει τον νεαρό για ακόμη μία εβδομάδα μέχρι να πάρει την τελική απόφαση για την απόκτησή του.

Ο Αβεντισιάν βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2009 και έχει συμβόλαιο με τον «δικέφαλο» μέχρι και το καλοκαίρι του 2022 και μέχρι τώρα δεν έχει παρθεί απόφαση για την ανανέωση του, από τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Τη φετινή χρονιά μετράει 7 συμμετοχές με την Κ19 και έχει πετύχει 2 γκολ.

Η επόμενη εβδομάδα και η τελική αξιολόγησή του από τους Ολλανδούς θα είναι αυτή που θα φέρει και τις εξελίξεις για την συνέχεια της καριέρας του.

Share it