Search

Αλεξανδρούπολη: “Φρένο” στον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου, από τα αδέρφια Πατσιώρα!

Με δύο γκολ των αδερφών Πατσιώρα (Κωνσταντίνου και Άγγελου) η Αλεξανδρούπολη FC “απέδρασε” από το Κουτσό με ανατροπή 2-1 κόντρα στον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Άρη Αβάτου.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με πανέμορφο ανάποδο ψαλίδι του Σαρηγιαννίδη. Η Αλεξανδρούπολη αντέδρασε άμεσα και 10 λεπτά αργότερα ο Ρουμπιές θα μπει στη περιοχή και θα κερδίσει πέναλτι. Ο Νταφόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Πατσιώρα Κων. αλλά ο “Πάτσι” στην επαναφορά με κεφαλιά ισοφάρισε. Στο 23ο ο Ρουμπιές βγήκε τετ α τετ με τον Νταφόπουλο αλλά ο τερματοφύλακας του Αβάτου έδιωξε σε κόρνερ. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Πατσιώρας Κων. με εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια βρήκε τον αδερφό του Άγγελο μέσα στη περιοχή και εκείνος έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (1-2).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αβάτου πίεσε για την ισοφάριση, έχασε μερικές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Η Αλεξανδρούπολη κράτησε το σκορ και πήρε μεγάλη νίκη στο Γήπεδο του Κουτσού.

Άρης Αβάτου (Μπέδρελης Κώστας): Νταφόπουλος, Χασάν Ογλού, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Φούντας, Σαρηγιαννίδης, Κωσταρέλης, Παπαδόπουλος, Βαφειάδης, Ψεμματάς

Αλεξανδρούπολη FC (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Παπαδόπουλος, Γεωργαντζόπουλος (27′ Σιδηρόπουλος), Στοΐνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κων., Πατσιώρας Αγγ., Αμπραχαμιάν (88′ Τσιεγγελίδης), Στοΐνοβιτς Αθ. (75′ Χριστοφορίδης), Καρακασίδης, Ρουμπιές (88′ Παγωνίδης)

Share it