Search

Εμφατική επιστροφή στις νίκες με τριάρα στην Λαμία η Κ17 της Ξάνθης!(+pics)

Με νίκη 3-0 επέστρεψε στις νίκες η Εφηβική ομάδα της Ξάνθης που επικράτησε της Λαμίας στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Το σκορ για τους ξανθιώτες που ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα άνοιξε στο 42′ ο Πέτρος Νικολαίδης με σουτ, και ενώ νωρίτερα η ομάδα της Θράκης είχε καλές στιγμές του Τουλουμενίδη, Τσελεμπάκη, Νικολαίδη και Δεληγιαννίδη. Το δεύτερο γκολ για τους ξανθιώτες σημείωσε στο 82′ ο Γιάννης Ζαχαρής με σουτ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνει στο φινάλε του αγώνα ο Σάββας Δεληγιαννίδης με σουτ

Με αυτή τη νίκη η ομάδα των Κώστα Προδρομίτη και Γιάννη Δημητριάδη έφτασε τους 20 βαθμούς και διατηρήθηκε σε τροχιά Final 4. Επόμενο ματς για την ομάδα της Ξάνθης θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Σεζέρ Φεράτογλου

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Νικολακούλης, Μητρούσης, Βαρσάμης (75′ Μεσίνης), Γουναρίδης, Ζαχαρης, Τσελεμπάκης, Τηλαβερίδης (75′ Μπουτζικούδης), Τσολακίδης (46′ Ματζαρίδης), Τουλουμενίδης (55′ Αγοραστός), Δεληγιαννίδης, Νικολαΐδης (55′ Γιαρματζίδης).

ΛΑΜΙΑ: Καραγιάννης, Νικολόπουλος, Κατσικάς, Βερρής(81′ Πεπονάς), Καθαργιός(81′ Ράσα), Καρασαντές(76′ Ζαλοκώστας), Κούτλας, Κλητοράκης, Γιοργκάλι, Καψής, Τσαμάλης

 Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ

 

Share it