Search

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: 16ος ο Θρακιώτης Γιάννης Τοροσιάν!

Μία μεγάλη διάκριση στον αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, που έλαβε χώρα την Κυριακή 14/11, πέτυχε ο Κομοτηναίος δρομέας Γιάννης Τοροσιάν. Ο αθλητής του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής έτρεξε τα 42 χιλιόμετρα του 38ου αυθεντικού Μαραθωνίου μόλις σε 02:43:34!

«Κάθε στόχος για να επιτευχθεί χρειάζεται αφοσίωση, επιμονή, υπομονή και κουράγιο. Στην διάρκεια της ζωής μας, οι περισσότεροι θα βιώσουμε την χαρά της επιτυχίας και την απογοήτευση της αποτυχίας», δήλωσε μετά τον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) και μετέφερε το μήνυμα και τη συμβουλή του: «Χρειάζεται να στεκόμαστε ψύχραιμοι απέναντι και στα δυο και να παίρνουμε το μάθημα της κάθε εμπειρίας. Μπορεί να κουραστείς, μπορεί να σκεφτείς ότι οι κόποι σου δεν έχουν αποτέλεσμα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίζουμε την προσπάθεια. Να μην σταματάμε την δράση μας. Τίποτα να μην μας ακινητοποιεί!».

Συγχαρητήρια από τον ΠΑΣ Πρωταθλητών

Τα συγχαρητήρια στον αθλητή του μετέφερε ο ΠΑΣ Πρωταθλητών. «Στο πιο δύσκολο αγώνισμα του Κλασικού Αθλητισμού ξεπέρασε τον εαυτό του και μας έκανε υπερήφανους εκπροσωπώντας τον 1ο σύλλογο της Θράκης και διαφημίζοντας την πόλη της Κομοτηνής!», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Νικητής ο Γκελαούζος με ρεκόρ

Ο Έλληνας πρωταθλητής Κώστας Γκελαούζος ήταν ο αθλητής που τερμάτισε πρώτος στον 38ο αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο αθλητής έκοψε την κορδέλα του τερματισμού 02:16:49 μετά την εκκίνηση, χρόνος που αποτελεί ατομικό ρεκόρ, στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας ενώ έσπασε και το ρεκόρ διαδρομής που κατείχε ο Νίκος Πολιάς (02:17.56) από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Πηγή: xronos.gr

Share it