Search

Photos: Απόλυτη μοιρασιά στο ντέρμπι της Βιστωνίδας με την Αναγέννηση Θαλασσιάς!

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι της Βιστωνίδας με την Αναγέννηση Θαλασσιάς που έγινε στο γήπεδο της Φελώνης στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν απόλυτα μοιρασμένο χωρίς ουσιαστική ευκαιρία, με αρκετές διακοπές και δυνατά μαρκαρίσματα με το 0-0 να περιγράφει απόλυτα την εικόνα του αγώνα. Σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος που οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν με σουτ του Κιολείδη στο 48′ και του Φώτη Τζεβελέκη στο 55′, όμως η φάση που έμελλε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα σημειώθηκε στο 56′ όταν ο Παπάζογλου ανετράπη εντός περιοχής απο τον Γκριγκοριάν με τον ρέφερι Σταφυλά να καταλογίζει πέναλτι υπέρ της Βιστωνίδας, φέρνοντας αντιδράσεις απο την ομάδα της Θαλασσιάς, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κιολείδης που νίκησε τον Αθανασίου κάνοντας το 1-0 που μάλιστα είναι και το πρώτο γκολ που δέχτηκε μετά από 8 αγώνες η Θαλασσιά.

Η αντίδραση της Αναγέννησης ήταν άμεση και στο 60′ μετά απο σέντρα-σουτ του Γκριγκοριάν και λάθος εκτίμηση του κίπερ του ΑΟΒ ο Σιτκή Σείχ απο κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1. Απο εκεί και πέρα το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά με την μπάλα να παίζεται πάνω κάτω. Στο 87′ η Αναγέννηση είχε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Καζάκη όμως να μην βρίσκει στόχο ενώ στο 89′ η σέντρα σουτ του Φώτη Τζεβελέκη βρήκε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και άουτ.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την Αναγέννηση που με τους 18 βαθμούς παρέμεινε στην κορυφή και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη Πετεινού στην Θαλασσιά. Στους 13 βαθμούς έφτασε η Βιστωνίδα, που έχει και ματς λιγότερο, με άπαντες στον σύλλογο να στρέφουν την προσοχή τους στο σημαντικό παιχνίδι με τον Ηρακλή στον Ζυγό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Σταφυλάς με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Σπύρο Σπάρταλη

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ(Ν. Ανθόπουλος): Αραμπατζής Π., Χαϊτίδης(81′ Αγγελίδης), Τζεβελέκης Ζ.(74′ Μπαμπούρης), Κεσκινίδης, Μπαϊρακταρίδης, Ταχτσίδης(81′ Τσετινές), Μαμαλίγκατζης(74′ Αραμπατζής Δ.), Πανέρης, Παπάζογλου, Τζεβελέκης Φ., Κιολείδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Απ. Κουτρουλός): Αθανασίου, Γκριγκοριάν, Τεφίκογλου, Μουζαφέρογλου, Κουτίνης, Ορφανίδης(83′ Κοτζακελίνης Α.), Σταύρου(58′ Σείχ), Τουργαίδης Κ., Κούπας(58′ Εφεντόπουλος), Καζάκης, Καδή(16′ λ.τρ. Κοτζάκελης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it