Search

Photos: Τρομερή εμφάνιση και “εξάσφαιρο” της Ξάνθης 2 στην έδρα του Νέστου Κύρνου!

Νίκη με εμφατικό τρόπο και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σημείωσε η Παιδική ομάδα της Ξάνθης που κέρδισε με 6-0 το Νέστο στον Κύρνο στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 9′ έφτασε κοντά στο γκολ όμως την προσπάθεια του Μουχτάρη που πρόλαβε τον αντίπαλο κίπερ και έκανε το πλασέ όμως έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Μουμίνογλου που τραυματίστηκε κιόλας στην προσπάθεια του. Οι παίκτες του Χρήστου Σαμαρά συνέχισαν την πίεση τους και αφού είχαν δύο καλές στιγμές σε σουτ του Τσαπατώλη, κατάφεραν τελικά στο 36′ να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Ασλανίδη ο Μπαμπαλής βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Νέστου και με πλασέ έκανε το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα οι παίκτες του ΑΟΞ είχαν νέα μεγάλη στιγμή όταν μετά από γύρισμα του Μπαμπαλή ο Γλυνάτσης αστόχησε από καλή θέση, με το δεύτερο γκολ για τους νεαρούς παίκτες της Ξάνθης να έρχεται στο 45′ με ωραίο σουτ του Μπαμπαλή για το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο οι παίκτες του Χρήστου Σαμαρά μπήκαν πολύ δυνατά και στο 52′ κατάφεραν να σκοράρουν όταν μετά από πάσα του Ντέμπροβα ο Μουχτάρης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-3. Στο 54′ νέα μπαλιά του Ντέμπροβα αυτή την φορά για τον Γλυνάτση που με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4, ενώ στο 61′ μετά από πάσα του Μακρίδη ο Μουχτάρης από κοντά έκανε το 0-5

Στο 73′ ο Βεϊσάλογλου έκανε τρομερή επέμβαση στην βολίδα του Ασλανίδη, ενώ είχε απάντηση και στο δυνατό σουτ του Γλυνάτση στο 76′ και αυτό του Μακρίδη στο 77′.  Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 81′ ο Αχμέτ Καρά μετά απο εξαιρετική ασίστ απο την άμυνα απο τον Μοσχίδη.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τους νεαρούς παίκτες του ΑΟΞ που την επόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσουν την αήττητη Μύκη, ενώ ο Νέστος Κύρνου θα αγωνιστεί στην Λεύκη απέναντι στον ΑΠΟΞ Ραιδεστό

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Γιώργο Γκώγο

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it