Search

Photos: Εντός έδρας ήττα απο Πανδραμαϊκό για τον Ορφέα Ξάνθης που υπέστη νέο πλήγμα με Μελισσόπουλο!

Πλήρωσε τις απουσίες του(παρατάχθηκε χωρίς 7 παίκτες) ο Ορφέας Ξάνθης που δεν κατάφερε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στην τρομερά ποιοτική ομάδα του Πανδραμαϊκού που έφυγε νικήτρια απο το ΑΟΞ με 4-0.

Η ομάδα της Δράμας αν και έχασε πριν ξεκινήσει το ματς τον βασικό της κίπερ Κιουμουρτή με τον Τουλκέρη να τον αντικαθιστά, μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 5′ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ μετά απο τρομερό σλάλομ του Αχαλινόπουλου με το σουτ του πάντως να μην βρίσκει στόχο, με την ομάδα του Ορφέα να προσπαθεί να αντιδράσει στο 13′ όμως ο Βασίλης Καραγκιόζης δεν πρόλαβε να κάνει επαφή με την μπάλα. Στο 15′ οι παίκτες του Ορφέα “πάγωσαν” όταν μετά απο χτύπημα στο κεφάλι ο Νίκος Μελισσόπουλος βρέθηκε στο έδαφος και αποχώρησε τραυματίας πηγαίνοντας μάλιστα κατευθείαν στο νοσοκομείο οπού και θα μείνει σήμερα καθώς υπέστη διάσειση.

Σα να μην έφτανε αυτό για τον Ορφέα στο 22′ η ομάδα της Δράμας εκμεταλλεύτηκε αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και ο Μπερούκας εκμεταλλεύτηκε ιδανικά το χτύπημα φάουλ του Μπελμάνι κάνοντας το 0-1. Στο 36′ η ομάδα της Δράμας που ήταν κυρίαρχος εκείνο το διάστημα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όμως το εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Αχαλινόπουλου σταμάτησε με ακόμα πιο εντυπωσιακό τρόπο ο Γιουργούσης. Πάντως οι Δραμινοί έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου γκολ όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο εξαιρετικός Τζελίδης με τρομερή ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σούτ έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ορφέας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με το σουτ του Ιωαννίδη να μπλοκάρει ο Τουλκέρης. Στο 52′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ όταν μετά απο πολύ ωραία προσπάθεια του Παυλίδη αυτός έσπασε την κατάλληλη στιγμή στον Μπερούκα που απο κοντά έκανε το 0-3. Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα της Δράμας συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, με πιο σπουδαία αυτή του Μπερούκα στο 55′, και τελικά στο 70′ με σκόρερ τον Παυλίδη κατάφερα να φτάσει στο 0-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Βαριά ήττα για τον Ορφέα με τον Μπάμπη Χατζημεστή να μην μπορεί να πιστέψει την απίστευτη ατυχία της ομάδας του όσον αφορά τους τραυματισμούς, με άπαντες στο στρατόπεδο των ξανθιωτών να ευελπιστούν σε σημαντικές επιστροφές και όχι νέες απώλειες ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό στον Εύοσμο.  Πολύ μεγάλη νίκη με εμφατικό τρόπο και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο για τον Πανδραμαϊκό που με ανεβασμένη ψυχολογία και απο την 2η θέση(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία) ρίχνει το βάρος στο μεγάλο Δραμινό ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την Δοξα

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Χρυσοβαλάντης-Ευστράτιος Στρατούδης(Έβρου) με βοηθούς τους Μάριο Γκιόση(Θράκης), και Παναγιώτη Τερζόπουλο(Έβρου)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γιουργούσης, Κριεζής, Βουλγαρίδης, Κόντο Αχμ.(59′ Τολμίδης), Παπαδόπουλος, Σουκρήογλου, Καραγκιόζης, Ιωαννίδης(68′ Βρίγκος), Μελισσόπουλος(18′ λ.τρ. Χίντ Ιμέρ), Κουκουρίγκος, Γκασιμπαγιαζίδης

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Τουλκέρης, Κεχαγιάς, Καζαντζίδης(75′ Σωτηράκης), Αϊβάζης, Τουμανίδης, Τζελίδης(67′ Κονταξής), Αχαλινόπουλος(78′ Μπαμπαλής), Πινδώνης(78′ Κώφφας), Παυλίδης, Μπελμανί, Μπερούκας(75′ Γιαννόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA

http://

Share it